Nu. Sunt destule persoane care o fac, dar nu sunt gay. De altfel noi si in acest domeniu ne place sa impartim lucrurile in alb si negru, dar sunt lucruri care au si nuante de gri.
Cand aveam vreo 14 ani, intr-o imprejurare, vreo 4 baieti ne-am aratat sculele si le-am luat in mana unul la altul. Acum toti sunt oameni cu familii.
Citeste despre scara sexualitatii si ai sa vezi ca sunt destui hetero care au experimentat macar odata acte homosexuale.
S-a ajuns ca orice gest mai deosebit intre baieti sa fie considerat homosexual. Inainte de revolutie sarutul pe buze intre barbati era ceva normal.
Ce legatura are? Dacă nu vrei sa o faci cu baieti, nu o faci nici dacă te atrag. Atunci nu esti gay sau bi.
Esti gay daca te atrag NUMAI baietii.
Daca doar ai atins un penis nu esti gay.(dar nu ai specificat daca era al altui baiat sau al tau )
Daca te atrag baietii ai inclinatii homosexuale, ori o faci ori nu.
Dar nu înseamnă ca esti gay neaparat. Poți fi bi și sunt și hetero care mai experimentează cu baieti.
Ai dreptate. Eu am zis inclinatii homosexuale, ceea ce au peste 80% din populatie.
Dar si ca bi sau gay: chiar daca nu o faci cu baieti, dar te atrag, esti in aceasta situatie. E ca la pacate: ai pacatuit cu fapta sau cu gandul.
Nu. Una e ce spui sau gândești și alta e ce faci. Oamenii te judeca după fapte. Toți avem aceleași vorbe, dar nu toți facem aceleași lucruri. Vorbele ne aseamănă, faptele ne deosebesc.
Este vorba de ceea ce simti din punct de vedere sexual. Asta este orientarea sexuala, nu ce faci. Exista o multime de bisexuali care nu au facut sex cu barbati si care au familie. Cunosc un barbat care a avut o relatie homosexuala la varsta de 53 de ani si altul la varsta de 70 de ani. Nu se stia nimic de ei pana atunci, ambii erau impotriva homosexualitatii in tinerete. In acelasi timp erau atrasi fizic de barbati frumosi. Ambii au familie si copii.
Toți suntem bisexuali, dar gradul de sexualitate este mai mic sau mai mare și diferă de la om la om, astfel încât la unii se poate spune ca este o alegere iar la alții nu.
Acum ca nu toate femeile sau toți bărbații ajung sa facă asta și ca unii sunt atrași mai mult iar alții foarte puțin încât nu se observa sau nici ei nu conștientizează, este partea a doua.
darkypanda întreabă:
Cristi29 întreabă: