| xWinni a întrebat:

Sa incep cu inceputul laughing...De cateva luni mi-am dat seama ca-mi place de cel mai bun prieten si coleg din clasa 1 totodata.Am incercat sa-i arat asta prin diferite moduri,insa, nu si-a dat seama, sau cel putin nu mi-a zis nimic, pana acum vreo 4 zile,am inceput sa vorbim si de la o gluma a inceput totul,mi-a zis ca-i place de cineva.L-am intrebat mai multe dar mi-a spus ca-mi va zice totul cand crede el ca este timpul,prin tot ce am vorbit mi-a dat de inteles ca eu sunt acea fata + ca mereu face gesturi dragute cu mine, este foarte atent, dar nu a recunoscut niciodata asta...A2-a zi eu l-am ignorat putin, el a stat suparat toata ziua, la fel si eu..seara am vorbit din nou..cand si-a dat seama de ce sunt suparata mi-a spus ca de fapt nu-i place de mine, [ el crede ca m-am suparat ca m-ar iubi pe mine, culmea..eu asta astept sad ] sa nu cred asta, si ca-i place de o alta fata, bineinteles mie mi s-a 'rupt' sufletul sa zic asa..plang continuu,suparata, intelegeti voi.El este genul de baiat care nu raneste, care este foarte atent si romantic.dar acum nu stiu ce se intampla cu el..credeti ca ar trebui sa vorbesc si sa-i spun in fata tot ce simt?

Răspuns Câştigător
| simomih a răspuns:

Atunci scrie-i un mesaj..stiu ca va fi putin ciudat.dar macar te vei exprima mai bine..si ii vei putea spune exact ce simti!:*

2 răspunsuri:
| simomih a răspuns:

Avand in vedere ca sunteti prieteni, se presupune ca trebuie sa fiti mereu sinceri unul cu altul.Cred ca ai putea vorbi cu el si sa ii spui ca tu crezi ca il placi...pentru ca altfel s-ar putea sa va indepartati si sa stricati prietenia.Din ce ai povestit si mie mi se pare ca te place. Sper sa fie asa! Daca nu e asa, veti ramane prieteni si tu vei gasi pe altcinevawinkingMult succes!

| xWinni explică (pentru simomih):

Stiu,dar problema este ca si eu sunt timida de fel..si nu stiu cum sa-i spun..ma pierd cand vorbesc cu el.sad