| LoveIsForEverYoung a întrebat:

Sa stiti ca dau funda la cel mai bun raspuns!
Astazi s-a intamplat ceva neobisnuit:
Eu dormeam si visam frumos cand, dintr-o data, a inceput sa se auda o toba si m-am trezit. Am coborat la etajul 1 (caci dormitorul meu e la etajul 2) si nu era nimeni acasa, deci nu avea cine sa bata toba! Dar tot se auzea! Ma uit eu pe geam si ce sa vezi, niste oameni de varsta medie n-aveau ce face acasa asa ca s-au gandit sa-si ia toba si sa colinde, pe 20 decembrie! Si nu venisera cu nimic anume, cu ursul, cu capra. Erau imbracati in negru, aveau o toba de pe vremea lu tataie si cantau un cantec pe care nici ei nu-l stiau! In sfarsit, intra la mine in curte, iar eu nu stiam ce sa le fac...
Voi cum i-ati fi intampinat? :-)
Dau funda la cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| an0therkid a răspuns:

Dar tu cum ai procedat?
Eu una as fi intrat in camera si as fi sunat la112, pentru ca au intrat nepoftiti

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Eu nu le-as fi deschis poarta si cum au intrat neinvitati cred ca i-as fi colindat eu cu o coada de matura

| LoveIsForEverYoung explică (pentru an0therkid):

Pai am iesit pe geam si le-am spus ca daca nu pleaca sun la 112! Si prima data au zis nu, dupa aia m-am facut ca formez si au plecat! :-)

| LoveIsForEverYoung explică (pentru mona):

Pai au intratr nepoftiiti dar asta cu matura am facut-o anul trecut! Eu cu niste vecine mai in varsta i-am gonit cu maturile! Dar anul asta am ales sa nu mai fac atat efort fizic si am luat telefonul si le-am zis ca sun la 112 si cand m-am facut ca formez numarul au plecat!

| an0therkid a răspuns (pentru LoveIsForEverYoung):

Bravo

| LoveIsForEverYoung explică (pentru an0therkid):

Mersi! :-)