Măi ISRAELA, lasă copilul să crească 3-4 ani! Tu intre timp găseşte unul de cel puţin 18, capătă experienţă şi revii la primul! Baftă!
Dupa 3 saptamani si o zi nu exista iubire. Problema e ca ambii sunt imaturi si superficiali. Relatie serioasa? . E aceea care implica inel, verigheta si copii. Sanatate si minte!
In primul rand fata sunt mai mult ca sigura ca esti u
varsa nu conteaza.
dar in mod normal, biologic, baiatul ar trebui sa fie cu 4 ani mai mate deoarece fata este mai dezvoltata din toate pounctele de vedere decat un baiat de varsta cu ea
deci in concluzie, este ff oki
iubiti.va mult
Funda?
Nu chiar fata [tu] are aproape 15..baiatul [prietenul tau] are 12 ani e putin peste limita era mai bine daca avea macar 13...nu cred ca este mai nimic gresit...dar fi atenta ca baiatul [prietenul tau] o sa aiba niste pofte vazando pe prietena lui [ tu] mai mare decat el
We dupa mine baiatu este cam mic fata la varsa ei este normal sa aiba o relatie
Eu cand aveam 14 ani, am avut una de 18, tot de la distanta nu se merita n-are rost... ramaneti fara credit ce rost are...
Se merita daca face show la cam sau video chat
Nu e problema de varsta, cat de prostia de a numi o relatie care nu exista decat virtual, eu zic sa iti cauti unu pe langa tine pe acolo nu adunat de pe coclauri.