We dupa mine baiatu este cam mic fata la varsa ei este normal sa aiba o relatie
Dupa 3 saptamani si o zi nu exista iubire. Problema e ca ambii sunt imaturi si superficiali. Relatie serioasa? . E aceea care implica inel, verigheta si copii. Sanatate si minte!
Eu cand aveam 14 ani, am avut una de 18, tot de la distanta nu se merita n-are rost... ramaneti fara credit ce rost are...
In primul rand fata sunt mai mult ca sigura ca esti u
varsa nu conteaza.
dar in mod normal, biologic, baiatul ar trebui sa fie cu 4 ani mai mate deoarece fata este mai dezvoltata din toate pounctele de vedere decat un baiat de varsta cu ea
deci in concluzie, este ff oki
iubiti.va mult
Funda?
Nu e problema de varsta, cat de prostia de a numi o relatie care nu exista decat virtual, eu zic sa iti cauti unu pe langa tine pe acolo nu adunat de pe coclauri.
Nu chiar fata [tu] are aproape 15..baiatul [prietenul tau] are 12 ani e putin peste limita era mai bine daca avea macar 13...nu cred ca este mai nimic gresit...dar fi atenta ca baiatul [prietenul tau] o sa aiba niste pofte vazando pe prietena lui [ tu] mai mare decat el
Măi ISRAELA, lasă copilul să crească 3-4 ani! Tu intre timp găseşte unul de cel puţin 18, capătă experienţă şi revii la primul! Baftă!