anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sa zicem ca o fata de 14 ani si 9 luni este intr-o relatie cu un baiat de 12 ani si 1 luna (la distanta). Relatia are deja 3 saptamani si o zi. Se inteleg foarte bine, au discutii foarte frumoase impreuna seara. Ce parere aveti despre varstele lor? Este vreo problema? E gresit?

9 răspunsuri:
| WarGaming a răspuns:

We dupa mine baiatu este cam mic fata la varsa ei este normal sa aiba o relatiehappy

| Pitzipoanca a răspuns:

Dupa 3 saptamani si o zi nu exista iubire. Problema e ca ambii sunt imaturi si superficiali. Relatie serioasa? laughing. E aceea care implica inel, verigheta si copii. Sanatate si minte!

| wrApe a răspuns:

Eu cand aveam 14 ani, am avut una de 18, tot de la distanta nu se merita laughing n-are rost... ramaneti fara credit ce rost are...

| melittlelioness a răspuns:

In primul rand fata sunt mai mult ca sigura ca esti u
varsa nu conteaza.
dar in mod normal, biologic, baiatul ar trebui sa fie cu 4 ani mai mate deoarece fata este mai dezvoltata din toate pounctele de vedere decat un baiat de varsta cu ea
deci in concluzie, este ff oki
iubiti.va mult
Funda?

| GinGiuGiuBix a răspuns:

Nu e problema de varsta, cat de prostia de a numi o relatie care nu exista decat virtual, eu zic sa iti cauti unu pe langa tine pe acolo nu adunat de pe coclauri.

| Nuamchefazi a răspuns:

E ceva copilaresc nimic serios

| WoodenCross97 a răspuns:

Nu chiar fata [tu] are aproape 15..baiatul [prietenul tau] are 12 ani e putin peste limita era mai bine daca avea macar 13...nu cred ca este mai nimic gresit...dar fi atenta ca baiatul [prietenul tau] o sa aiba niste pofte vazando pe prietena lui [ tu] mai mare decat elhappy

| WoodenCross97 a răspuns (pentru wrApe):

Se merita daca face show la cam sau video chat laughing

| onasis1961 a răspuns:

Măi ISRAELA, lasă copilul să crească 3-4 ani! Tu intre timp găseşte unul de cel puţin 18, capătă experienţă şi revii la primul! Baftă!