| flaviusvampirdeiasi a întrebat:

Buna TPU scuze ca am fost destul de inactiv in ultima perioada liceul e greu nu-mi place
As vrea sa va anunt ca eu cu narcis inca nu suntem impreuna si inca nu i-am spus dar amandoi suntem single si avem clasele una langa alta. De asemenea, alina prietena mea foarte desteapta a ajuns la inceput la vianu apoi acum este la ichb asa ca pentru toti haterii (jassmina) chiar este foarte desteapta si a ajuns unde trebuie. Nu mananca rahat la ora de turca totusi...
In fine revenim la problema mea cu narcis. Cum as putea sa ii spun? Tipul este genial din toate punctele de vedere. De asemenea de curand m-am întalnit cu tipul asta Andrei si am inceput sa vorbim si e foarte dragut si nu stiu daca sa ma risc sa il pierd pe narcis ca prieten incercand sa mi-l fac iubit sau sa il cunosc mai bine pe Andrei si sa il intreb pe el. Pare destul de gay omu...

3 răspunsuri:
| literallythesamebruh a răspuns:

Nu îmi dau seama dacă ești ceva gen troll sau chiar îi o problemă reală, dar mai bine ține-te de liceu și lasă iubiții. laughing

| flaviusvampirdeiasi explică (pentru literallythesamebruh):

Pot sa le fac pe amandoua toata lumea o face si ma simt exclus de asemenea de ce as trolla pe TPU este o comunitate unita menita pentru ajutor

| literallythesamebruh a răspuns (pentru flaviusvampirdeiasi):

Atunci ramai la cel despre care crezi că te-ar înțelege mai bine și de care îți place.