Cred ca nu este cazul sa-i iei si tatalui prietenului tau, un cadou.Nu este nici ziua lui,nu este nici Craciunul,nici Pastele(cand se fac acele cadouri tuturor).
Daca era ziua lui,da, puteai sa-i iei lui un cadou si sotiei lui,ca gazda, un buchet de flori, Dar asa?
Poate doamnei, poti sa-i cumperi in functie de buget, un parfum, o cutie cu bomboane de ciocolata si bineinteles un buchet mare de flori.Nu trebuie sa-i cumperi lucruri de valoare foarte mare,sau ceva de genul: bibelouri,seturi cafea, tacamuri, imbracaminte, bijuterii, etc.Acestea sunt "rezervate", doar celor foarte apropiati, rude, prieteni vechi de familie.
E nu, tatalui nu. Domanei insa poti sa ii cumperi ceva bijuteie, un lant, nişte cercei. Depinde de bani. Ajutama si pe mine cu raspunsuri la intrebarile mele.
Mamei un buchet de flori si o cutie cu ciocolata iar tatalui un ceas si o cutie cu ciocolata
Tatalui nu, dar eu i-am cumparat mamei iubitului meu o geanta de la avon si o cutie mare cu ciocolata si s-a bucurat enorm de mult. Vreau sa precizez ca si eu m-am intalnit atunci prima data cu ea.
Eu as zice sa ii iei o cutie de ciocolata, chiar daca e barbat, iubitul meu ia luat asta tatalui meu, si a zis ca a fost nfoarte buna (doar tata a mancat-o)
Nu este nevoie sa ii iei ceva si tatalui. Mamei poti sa ii iei : lumanari parfumate ( aranjamente de interior, dar frumos decorate), bomboniere mici din sticla de murano, cercei de argint, etc. in mare parte decoratiuni interioare. atentii mici. si daca vrei un buchet de flori.
Cred ca ar fi politicos pentru ca te vezi prima oara cu ei si ar fi bine sa teporti ca atare
Pai incearca sa fi cat mai originala poti sa ii iei ceva de genul. cerceii o esarfa un lantisor ceva care sa o reprezinte
Alege impreuna cu iubitul tau un parfum pentru ca el stie cel mai bine ce i-ar placea mamei lui. Un buchet de flori mai bogat si cu joc de culori ar fi fain. Parerea mea e ca ar trebui sa vorbesti si cu iubitul tau si sa alegeti impreuna cadoul. Si tot parerea mea ar fi ca sa ii dai si tatalui lui ceva judecand ca e prima data cand ii vezi si sa faci o impresie frumoasa. Pana la urma gestul conteaza. Nu te apuca din prima zi sa zici tata sau mama ci domnule si doamna. Apoi pe parcurs o dai mai la personal. Bafta.
O mica atentie este buna. Poate mamei niste bomboane si flori si tatalui o sticla de vin de calitate sau sampanie...dar mai micuta asa sa nu creaza ca faci apropouri ca e betiv )