| adrianlow a întrebat:

Buna TPU si elevi de școala, am o nelămurire si simt un gol in piept. Am trecut in clasa a X-a acum, am făcut un an pe profilul de contabilitate la vechiul meu liceu, iar acum m-am transferat pe profilul de științe ale naturii, si simt ca am făcut o greșeală si vreau sa ma transfer înapoi in clasa mea veche. Simt ca nu ma voi integra, îmi e dor de vechii mei colegi, si nu ma simt bine in preajma colegilor noi si in preajma dirigintei, am nevoie de o părere si ce ar trebui sa fac.

Răspuns Câştigător
| Midnightsky a răspuns:

Mai așteaptă puțin, sigur o să te integrezi soon or later. Much love.

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Liceul nu-i gradinita si nici la mama acasa nu esti, iar transferurile asta nu se fac cu usurinta si dupa bunul plac la fiecarui cpopil ragaiat.
Ai beneficiat deja de un transfer si acum ramai unde esti, punand mana serios pe carte, ca nu mai esti copilas mic sa spui ca vrei inapoi dupa 1 singura zi de scoala la scoala cea noua.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să râmâi unde ești și să lupți acolo.

| adrianlow explică (pentru Violleta2022):

Înțeleg, doar ca nu ma voi simti bine in noua clasa iar de transferat nu am cum decât la anul pentru ca nu mai exista semestre.

| adrianlow explică (pentru sadrian46):

As vrea sa ma mut in alta clasa, cu iubita tot pe accelasi profil, la alt liceu, dar trebuie sa învăț mult si sa rezist încă un an in chin.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru adrianlow):

Dacă vrei să te muți pe același profil, caută un motiv plauzibil care să fie acceptat. Dar în acest moment al anului școlar nu se va accepta mutarea ta.

| adrianlow explică (pentru sadrian46):

Pai si daca caut un motiv, este in zadar, pana la anul trebuie sa raman in clasa asta si sa invat cat pot, chiar daca nu ma voi acomoda.

| Violleta2022 a răspuns (pentru adrianlow):

La scoala te duci nu ca sa te simti bine, ci ca sa inveti!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru adrianlow):

Da, cam așa.

| adrianlow explică (pentru Violleta2022):

Ma duc învăț, dar degeaba, nu pot sta toată ziua singur in banca, învăț, acasa si tot asa
nu îmi face bine

| Violleta2022 a răspuns (pentru adrianlow):

Dimpotriva, invatatul a facut bine tuturor!
Statul acasa tampeste si prosteste, deci este mai bine sa mergi zilnic la scoala!
La scoala nu mergi sa te distrezi sau sa te plictisesti, daca esti atent la ore s-ar putea chiar sa-ti placa si sa inveti lectia din clasa, ceea ce este un bonus, fiindca data viitoare iti va fi usor doar sa o recapitulezi.

| Midnightsky a răspuns:

Sooner*

| adrianlow explică (pentru Midnightsky):

Multumesc, sper, much love too