| PRoMeTHeUM a întrebat:

si la multi ani! Va deranjez si eu cu o intrebare:
Ma gasesc de cativa ani,dar astazi am reusit sa remarc acest lucru,in imposibilitatea de a varsa o lacrima, de a plange.Desi am cazut,am facut si operatii,unele pe viu,chiar daca m-am si taiat,atat voluntar cat si involuntar,patesc acest lucru, care ma cam sperie.Practic,nu resimt niciun gram de durere.
Mai este cineva in situatia mea? Despre ce ar puta fi vorba?
Va multumesc anticipat.

5 răspunsuri:
| uN23 a răspuns:

Dexter, Sezonul 8.

| talidutza a răspuns:

Mi se pare ca e o boala...nu stiu sigur.

| MenInShadow a răspuns:

In primul rand, nu e adevarat.
Simti durerea, daca-ti rupt o mana, te doare, daca nu te-ar durea, ar insemna ca ai o boala care nu stiu cum se numeste sigur, si in cazul asta ai fi incapabila sa simti vreo durere, sa simti daca te deranjeaza ceva, caldura, frig, etc, si ar insemna ca trebuie sa-ti iei temperatura la anumite perioade de timp, sa verifici daca nu cumva ai stat atat de mult cu ochii deschisi incat ti s-au uscat si se deterioreaza, la fiecare lovitura sa te duci la control, etc.
Unii oameni pur si simplu nu sunt sensibili, am la scoala colegi care-si baga ace pe sub piele, ei nu simt, eu daca fac asta, ma doare, si stai linistita, nici eu nu pot sa plang, cel putin n-am mai plans de foarte mult timp, si poti sa ma bati ca nu vars o lacrima, probabil am trecut prin prea multe lucruri.
Oricum, boala la care ma gandesc, care nu stiu cum se numeste sigur, nu cred ca e, ar trebui sa ai o viata oribila, deci posibil sa fie ceva normal, sa nu simti atat de tare, daca te tai undevfa putin si nu simti, nu inseamna ca e o boala, daca te lovesti mai puternic, o sa simti, daca dai cu piciorul in ceva tare, doare, de exemplu dai cu piciorul gol intr-o muche a unei mobile, si o sa vezi ca te doare.
Pur si simplu nu esti foarte sensibila, nu e nimic ciudat.

| MaliciousDeath a răspuns:

Poti sa plangi daca iti moare pisica?
Daca pur si simplu nu simti durerea, ma gandesc la insensibilitate congenitala la durere.Dar aici intervin si alte simptome.Ai uitat sa mentionezi si altceva?

| PRoMeTHeUM explică (pentru MaliciousDeath):

Nu pot sa plang.mi-a murit si cel mai bun prieten si iti dai seama cum se uitau toti la mine la inmormantare.Stiu cum suna, dar da, as vrea macar o clipa sa simt caldura unei lacrime pe obraz.Multumesc pentru acel "diagnostic", am sa ma documentez.