Am intrebat. Chiar daca raspunsul mai mult ca sigur o sa fie,, da". Deoarece se cunosc din priviri si totusi e obsedata de el... Voiam sa vad daca-mi confirma ea.
Sincer...am făcut câteva chestii sa-i atrag atenția dar nimic, de câte ori mai intra in vorba cu mine nu avea curaj să se uite in ochii mei nu știu de ce și când ne intersectăm la vreo ușa sau undeva lasă privirea în jos. odată m.a băgat în seamă sa-mi spună ceva de o melodie când l.am întrebat nu mai mi.a răspuns era cu ochii în tel.
Tin sa cred ca prin "cateva " adica "mai nimic " dar din ce povesteti e mai fatalau el asa. Cu asta trebuie tu sa faci pe baiatul, inversezi rolurile.
Ce fătălău în nici un caz! A avut o singura relație cu o fata s.au despărțit ulterior dar nu umbla după nici o fata. fetele "roiesc" în jurul lui dar nu prea ii ajungi la "inima" și fata asta care a stat cu ea cred că nu a simțit nimic pentru ea!
"de câte ori mai intra in vorba cu mine nu avea curaj să se uite in ochii mei", "când ne intersectăm la vreo ușa sau undeva lasă privirea în jos", mie imi miroase a fatalau.
Ce clasa esti a 7a?
Ca asa te comporti exista baieti pe lumea asta hahaha
Intr-un fel stiu prin ce treci iubita mea actuala a zis la toti prietenii mei si toti prietenii ei sa zica ca nu o cunoaste si la rude ca sa nu o gasesc
Dar serios el nu e ultimul baiat de pe pamant eu am fost cu mai mult de 20 de fete(relatii scurte majoritatea doar cateva mai lungi) si cu toate credeam la fel ea imi va fi sotie si tot asa
Acum am 19 ani si iubita mea 17 iar eu planuiesc sa o cer de majoraru ei daca va tine relatia
Ba chiar nu mă incadrez in mulțimea acelor fete la început nu mă atrăgea nici un pic...dar nu știu din ce cauză îl visez non-stop prima data la.am visat prin clasa a9a și mi.a trezit niște sentimente care nu le mai avusem vreodată de parcă am fi fost împreună, în alt vis de făcea că de despărțise de fosta și acea fata venea să îmi ceara sfaturi in vis eu eram prietena cu ea și o sfatuaim că dacă îl iubește să rămână împreună și pe el la fel i.am îmbrățișat pe aman2 chiar daca eu "muream"în sufletul meu.și multe multe alte vise și aseară l.am visat iar dar nu mai îmi aduc aminte dar știu că l.am visat
"de aceasta data e diferit daca nu sunt cu el nu voi fi cu nimeni altcineva"
Mă lași să te numesc proastă? Ah, stai, nu e nevoie să mă lași tu. Nici nu îl cunoști, tu ești atrasă doar de atitudinea lui indiferentă și de aspectul fizic. Ești extrem de superficială.
Vrei un sfat, da?
Spune-i ca-l placi. E vacanta inca, daca n-ai noroc, poate uita el pana incepe scoala si n-o sa te priveasca atat de ciudat. Incearca-ti norocul, stii ca asta ai de facut, dar vrei sa te convingi. Hai, gata cu prostiile si cu explicatiile. Spune-i si gata, te eliberezi si ai scapat. Fie ce-o fi! Succes!
Daca nu poate sa te priveasca in ochii, clar te place si este rusinos, Incearca sa afli daca aveti ceva in si puteti discuta despre asta mai mult timp, si asa va veti imprieteni mut mai bine
anonim_4396 întreabă: