| KimYume a întrebat:

Stiu ca suntem abia in mai dar liceul meu organizeaza un bal de halloween in fiecare an. Voi fi clasa a 10-a si vreau sa fiu o vampirita big grin. Puteti sa imi spuneti de imi pot lua un costum, machiaj profesional sau diferite accesorii? Dau funda celui mai bun raspuns! (Scuzati categoria dar nu stiam unde sa pun intrebarea asta big grin)

Răspuns Câştigător
| SMA a răspuns:

Buna! Super! As fi vrut ca si liceul meu sa organizeze dar tare lenti mai sunt.Pai ai putea sa iti faci singura costumul. Ar fi mai costisitor, dar si amuzant. Costumele pe care le cumperi din magazine cand se apropie Halloween-ul, nu numai ca sunt de proasta calitate, dar nici nu arata realistice. Ai putea sa iti strangi materiale(de preferat negru) si pe langa adaugi accesoriile de rigoare. Aici depinde si de tine si ce fel de vampir vrei sa fii. Stii ca sunt mai multe ''rase''. Modern sau de Epoca. Daca stii engleaza cauta asa pe google:how to make a vampire costume for girls.Si iti da o groaza de idei.Pe You Tube sunt mii de video cu fete care se machiaza in vampiri. Scrie acolo Make-up Vampire ...si poti adauga si Profesional daca vrei neaparat. Accesorii ar putea fi : o palariuta de aia mica tip clama. S-ar asorta foarte bine la franjuri daca adaugi. Inele, bratari, lanturi cu diferite simboluri. Coltii desigur. Era odata in Romania un site dedicat Halloweenului : http://www.brunofunnyshop.ro/ Poftim. Stiu ca inca nu e cazul dar, distractie placuta de Halloween. :)).

3 răspunsuri:
| elenusa12 a răspuns:

Poti sa-ti inchiriezi un costum din constanta,

Răspuns utilizator avertizat
| KimYume explică (pentru SMA):

Buna idee! multumesc foarte mult :*