Incearca sa va impacati, flirteaza cu el, sa iesiti la un suc, o cafea etc. si poate o sa se intoarca la tine. Spor la treaba
Nu ai inteles. Eu simt ca el nu vrea sa continuam.De aceea nu vreau sa il mai caut sau sa il deranjez.Incerc sa il uit, dar nu prea pot si nu stiu cum
Cel mai bine e sa il uiti.
Stiu... nu poti dar gaseste-ti o ocupate in loc sa plangi si sa te ganesi la el. Fa un sport, asculta un nou gen de muzica, apuca-te de horror.
Din partea mea e un dobitoc si nu te merita. Am trecut si eu prin asta.
Lipsa comunicarii duce la asa ceva.Trebuie sa discutati... daca tot venea el la tine ce ar fi sa mergi tu de data asta la el.Pot fi multe motive pentru care te ignora.Fie ca a gasit pe altcineva fie ca s-a suparat din anumite motive.Probabil a intervenit o barfa, distanta sau faptul ca il stresai mereu cu mesaje.Nu stiu! De aceea trebuie sa vorbiti sa clarificati lucrurile.
Dar am tot incercat sa vorbesc cu el ultimele dati. Eu il intrebam ce are, de n ori l-am intrebat. Si raspunsurile erau "Daca conduc cum vrei sa-ti raspund mereu" sau "Am dormit" Sau "Am avut treaba".NU am cum sa ma duc la el.El e la facultate nu mai este acasa. si nu sunt din Bucuresti. Nici macar nu stiu daca vrea sa vorbim, cred ca nu vrea daca nu mi-a spus nici la multi ani de ziua mea... Nu stiu ce sa mai cred. Pe wapp intra doar o singura data pe zi. eu incerc sa nu ma mai gandesc la el dar sincer nu prea pot.
Diorrus întreabă: