Stiu ca esti fata dar acum inteleg ca trebuie sa ii faci unei fete (unui coleg oarecare ), pai ii faci lui, ce are spui ca iti este un coleg foarte bun, bagi motive de apreciere si atat, daca auzi ceva glume pe seama asta spui ca iti este un coleg de nadejde atat! succes.
Fa-i doamnei profesoare , spui ca o admiri foarte mult si ii dedici ei scrisoarea. Glumeam dar totusi daca vrei? Nu ai nici o colega careia sa ii faci O.o.
Pai in primul rand sunt fata(asta poate nu ai inteles,nu stiu ) oricum o sa ii fac una profesoarei pentru ca e foarte de treaba, dar trebuie sa o scriu si pentru un coleg si ar fi un baiat pe care il apreciez, dar nu vreau sa comenteze clasa dupa aceea ca i-am facut o scrisoare tocmai lui, pentru ca sunt invidiosi pe el, intelegi?
Multumesc mult, asa o sa fac
Scuze ma tot incurc, acum am inteles ca trebuie sa ii faci unui baiat
Stiu ca esti fata dar acum inteleg ca trebuie sa ii faci unei fete (unui coleg oarecare ), pai ii faci lui, ce are spui ca iti este un coleg foarte bun, bagi motive de apreciere si atat, daca auzi ceva glume pe seama asta spui ca iti este un coleg de nadejde atat! succes.