Buna.Din pacate nu prea ai ce face. Daca vrei sa stai cu prietenii tai baieti, mai bine mergeti in parc sau stati de vorba in fata blocului.Si ar fi bine sa ii spui mamei tale ca te-ai despartit de cel caruia ei ii placea sa mult.Probabil a crezut ca il inseli cand te-a vazut cu acest coleg de azi.Chiar si asa, la 19 ani eu consider ca mama ta ar trebui sa aiba mai multa incredere in tine.Nu e etic pana la ce varsta? 30? Zau asa... I-ai dat in trecut motive pentru care sa reactioneze asa urat?
Buna. Eu iti dau tie dreptate... sper sa nu ma certati nici unul. Du te cu el si fa de toate.
Maica-ta e paranoica. Multe mame sunt, de parca am face chestii ilegale si de parca am urma sa murim arse pe rug ca vrajitoarele. Las-o in pace sa zbiere cat o tine gura
In primul rand trebuie sa fii sincera cu mama ta in legatura cu despartirea fostului ca sa te scapi de o grija ca asa e corect si asta cu prietenii baieti nu e o problema atata timp cat e o prietenie faina ca avem dreptu sa fim prieteni cu cine vrem atata timp cat ne intelegem
Are dreptate ai fi mai fericita dacă nu ai sta nicăieri singura cu băieți în camera. Etica o stabilește Creatorul nostru care ne-a creat în asa fel ca să fim fericiți dacă facem sex numai după căsătorie, asa ca ai datoria sa fugi de ispite cum zice la Carte: Fugi de poftele tinereții!