| alalaltbx a întrebat:

Buna tpu.Sunt comfuza. Am o prietena (eu o consider bff), in care nu stiu daca sa am sau sa nu am incredere. O cunosc din clasa a 6a iar de atunci s-a schimbat mult. A inceput sa imi vorbeasca numai cu "fa" si "proasto" (nu suport asta),cand vorbesc eu si incerc sa ii explic problemele mele imi spune mereu "fa ce vrei", eu insa o ascult si ii dau sfaturi sar niciodata nu le urmeaza. Are un iubit, sunt impreuna de 2 luni si ea face tot ce zice el. Nu stiu daca e din cauza lui sau nu. Acum cateva luni am rugat-o din suflet sa nu ii zica secretele mele unei alte colege(ea avea incredere in acea fata, dar eu nu) si i-a spus.
Ce credeti e o prietena adevarata?
Multumesc Anticipat. :*
Funda :*

Răspuns Câştigător
| BeHappy26 a răspuns:

Nu stiu ce sa mai spun, dar sa stii ca aici este o coincidenta. Si eu sunt in aceeas situatie, nimic diferit. Prietenii adevarati nu ti faci asa de usor, ei devin prieteni doar atunci cand apare increderea, iar increderea se castiga. happy Daca ea nu iti spune secretele ei, e mai distanta, si pastreaza mai multe lucruri pentru ea, inseamna ca nu are incredere in tine, si nici tu nu trebuie sa ai in ea. Stiu asta din propria experienta. happy Eu spun ca trebuie doar sa vorbesti cu ea, ca si cu o prietena normala, nu un bff, fiindca nu da dovada ca este. Ai incredere doar in tine. Sunt sigura ca la inceput v-ati inteles, dar. te-ai gandit ca distantarea ei fata de tine are un motiv? Poate ii e ciuda pe tine, poate vrea ceva ce tu ai deja. Succes! Sper ca tea-m putut ajuta! happy

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietena adevarata nu este...am avut si eu astfel de prieteni, cel mai bine ar fi sa inchei relatiile cu ea pentru ceva vreme, cel putin pana o paraseste iubitullaughing

| alalaltbx explică (pentru anonim_4396):

Cu sau fara iubit nu se va schimba. Cred ca trebuie sa ma indepartez de ea sad

| Hakuouki a răspuns:

Sa te indepartezi de ea, atunci ai fi tu o prietena adevarata? Ai dreptate, o relatie de prietenie puternica se bazeaza pe terminarea ei. De ce nu incerci sa ii spui ce te deranjeaza si apoi decizi daca sa te departezi de ea sau nu... poate face asta fara sa-si dea seama.

| Georgianaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Nu,nu e o prietena adevarata. Oamenii se schimba, iar tu nu ai de ce sa ramai prietena cu ea daca face chestii de genul asta.E mai bine sa te indepartezi de ea... poate o sa-si dea seama atunci cat de importanta esti pentru ea si va reveni la normal. Daca nu o sa ii pese deloc, poti sa fii fericita fiindca nu mai ai alaturi o persoana care nu te iubeste.:*

| mihai69 a răspuns:

E o proastă adevărată.

| alalaltbx explică (pentru BeHappy26):

Multumesc mult :* M-ai ajutat :*

| alalaltbx explică (pentru Georgianaaaaaaaaaaaaa):

Mda. ai dreptate.