Nu ti se pare ciudat faptul ca toti zic ca minte numai el nu recunoaste? Dar ea de ce sta langa el? Poate baiatul are dreptate si nu e cu ea si sunt doar prieteni. Dar e cam ciudat faptul ca ea sta toata ziua cu el, si faptul ca acei colegi ai tai iti zic ca minte. Sincer, nu stiu care e adevarul. Incearca sa afli adevarul, daca e cu acea fata sau nu. Daca este si sustine sus si tare ca te iubeste, pai nu stiu ce sa zic -.-" daca e asa descotoroseste-te de el. Daca nu e cu acea fata spune-i ca te cam deranjeaza faptul ca ea sta toata ziua cu tine. Dar voi inca sunteti impreuna? Daca v-ati despartit din cauza mamei tale si ati ramas doar prieteni se schimba treaba...baietii sunt complicati.Succes.
Multumesc de raspuns.Nici eu nu stiu daca mai suntem sau nu impreuna.De cand am aflat eu ca "este cu ea".nu mai vorbeste cu mine.nu mai sta cu mine.nu ma mai baga in seama
Ce nesimtit... tot ce poti sa faci este sa uiti.Baieti gasesti peste tot, chiar daca inca tii la el, iti va trece, vei gasi o persoana care sa tina cu adevarat la tine si nu sa te linguseasca, asa cum a facut el.
Incearca sa discuti cu el,intra ti in fire,du-te la el si zii ca vrei sa stii ce se intampla,ca esti confuza,daca ramaneti amici sau nu, chestii de genu asta, asa el va vedea ca nu esti " fraiera lui" pote ca se vor clarifica lucrurile, daca a trecut mai mult de 4 zile de cand nu a mai vorbit cu tine fii sigura ca ceva se petrece, succes
Păi din moment ce toţi îţi zic că el minte şi s-a împăcat cu aia dar el nu recunoaşte asta ar cam trebui să-ţi dea de gândit.Din moment ce-i vezi zilnic împreună ar trebui să-l laşi pentru că eu am impresia că tu eşti planul lui de rezervă, adică dacă se desparte iar de fata cealaltă vine la tine că te-a văzut mai naivă şi crede că poate profita de tine, de aceea te şi linguşeşte aşa. Dacă el nu recunoaşte că încă mai are o relaţie cu fosta şi se face că plouă în faţa ta lasă-l că nu merită să fii tu tristă din cauza lui.Sunt mulţi alţi băieţi mai buni în jurul tău cu care ai putea fi