| somethingmore a întrebat:

Buna TPU.

Sunt fata, am 13 ani si sunt in depresie de aproape 8 luni.
Nu am inteles niciodata de ce, adica nu am motive sa fiu asa, doar ca s-a intamplat... Toti probabil se gandesc :" Uite alta fetita care s-a indragostit ". Nu, nu m-am indragostit niciodata, nu stiu cu ce se mananca dragostea si nici nu vreau sa aflu prea curand.
Oricum, depresia asta m-a schimbat mult... Adica din elevul perfect, fara absente, cu note peste 8, am devenit ...nu pot spune un elev problema dar, am incetat sa mai invat si sa mai merg la scoala. Adica merg doar 3, 4 zile pe saptamana.
Nu stiu ce sa mai fac. Deci dimineata ma trezesc, ma pregatesc pentru scoala si efectiv nu pot pleca. Pur si simplu nu pot sa ies din casa.
Cum pot iesi din depresie?

Va rog, nu imi da-ti raspunsuri gen "Fii fericita " sau " Iesi cu prietenii mai mult " sau " Mergi la psiholog ". Merg la psiholog, doar ca nu pot sa imi exprim sentimentele prin cuvinte. Plus ca nu am incredere in ea.

Sper ca ma puteti ajuta.

Răspuns Câştigător
| Radu284 a răspuns:

Daca depresia ta nu are o cauza anume, este posibil sa fie o problema fiziologica (ceva legat de organismul tua, lipsa unor substante in crier, etc.). Incearca sa mergi la un psihiatru, ei pot rezolva (macar partial) unele probleme de acest gen.

8 răspunsuri:
| SweetSacrifice a răspuns:

Te inteleg...Cu viata sociala cum stai?

| somethingmore explică (pentru SweetSacrifice):

Nu e nimic special... Mai ies ocazional cu perietenii...

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Incearca sa te destresezi, du-te la biserica

| anonim_4396 a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

Cu ce ar ajuta-o biserica?

| besleaganicolaecosmin a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu destresarea prietene, eu sunt un tip mai religios, am 3 copii si nu sunt stresat iar la 13 ani n-ai voie sa fii stresat

| anonim_4396 a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

Eu m-aș stresa mai tare când aș auzi că o să ard în iad și trebuie să fac aia bună aici, aia credincioasă pe dincolo. Dacă bagi biserica în probleme de astea mai rău faci.

| besleaganicolaecosmin a răspuns (pentru anonim_4396):

Si cine nu te lasa sa arzi asa nestresat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E din cauza ca nu vorbesti prea mult cu cei din jur, incearca sa te integrezi, crede-ma am si eu aceiasi problema.