Iesi cu el. Iti dau un sfat: deschide-te, fii sociabila cu el, vorbiti, radeti. Daca el chiar te place inseamna ca "defectul" asta al tau, (raraitul, pe care eu nu il consider un defect, ci mai de graba ceva foarte dragut), o sa i se para si lu dragut si simpatic. Nu te teme, multi oameni considera raraitul ceva chiar dragut. Daca te place cu adevarat o sa treaca peste sau o sa il considere simpatic. Tu vorbeste si simte-te bine! Bafta.
FUNDA?
Nu e rusinos eu is putin rarait si mult lalait adica unele cuvinte le spun putin de parca as fi rarait dar nu ma prostesc si lalait la toate cuvintele cu r
Nu trebuie sa iti fie rusine cand o realizat aimei ca is oleaca rarait si mai mult lalait mo intrebat daca vreau sa fac dictie dar am zis ca nu mai bine asa cum is decat schimbat
Daca te iubeste nu trebuie sa te paraseasca
Sora mea de 15 ani este raraita iar toti baieti cand realizeaza din va fi amea in sti... nu imi mai place de ea
Dar ei nu ii e rusine
Eu am gost respins de 70 de ori de fete din cauza defectului meu dar acu am o iubita care ma iubeste asa cum is cu defecte si cu calitati
Cu rusinea fa astfel incerca sa iti spui mereu punctul de vedere si daca e neaparat si pe ocolite
Apropo si eu am 17 ani
Sper ca te-am ajutat
M-am gândit să ii spun într-un mesaj.
Dar nu stiu cum să ii scriu
Crezi că mă poți ajuta?
Tu du-te la intalnire si nu mai complica lucrurile, ca-n povestea drobului de sare!