E crizată și pe deasupra la 9 ani. Nu e deloc normal, trebuie să consulte de urgență un psiholog.
I-am spus de psiholog, nu vrea.Am uitat sa mentionez ca vrea sa ucida.
Imi pare foarte rau pentru sora ta. Incearca sa afli informatii despre ce se intampla la scoala, cu prietenii ei sau chiar cu profesorii. Vorbeste cu parintii tai despre asta si roaga-i sa o duca la un psiholog. La 9 ani nu e bine sa te stresezi si poate nu e vina ei. Ti-am spus, poate fi de la colegii ei sau de la profesori.
Ar trebui sa te ocupi serios.
Sper ca te-am ajutat
Are 9 ani vrea sa ucida si se taie? Ma ta ce pazeste? Cum adica nu vrea la psihologo lasi sa si taie venele ca nu vrea? Mai nebuni sunteti voi ca ea.
Nu vrea cum propui u sa o duc? Sa o iau in brate si sa merg cu ea?
Spune-le urgent parintilor tai (desi nu pot crede ca nu stiu deja) si convinge-i sa o duca la un psiholog. Daca refuza, incearca tu sa vorbesti cu ea si sa afli ce se intampla. Daca nu faci nimic despre asta situatia se va inrautati si cine stie la ce o se va ajunge.
Sora ta de 9 ani vrea sa se sinucida? Cred ca sufera de o depresie foarte grava. Roaga-ti parintii sa faca ceva. Ea nu doar spune ca se sinucide doar asa, daca nu este oprita din a face asta, ma tem ca chiar o sa faca asta.
Ii zici ca o duci in alta parte, desi apoi nu va mai avea probabil niciodata incredere in tine. Deci incearca sa o intelegi, sa vorbesti cu ea, sa o faci sa se deschida. In acelasi timp, cum au spus si ceilalti, du-te la scoala si vezi ce se intampla. Aveti si probleme in familie? Ea este mereu comparata cu tine?
Da? Tu iti dai seama de gravitatea situatiei? E ca si cum ar vrea sa bage mana in foc, ii zici ca nu are voie da ghici ARE 9 ANI si o baga si se arde a cui e vina? A ei ca doar tu i ai zis ca n are voie, ea n a vrut sa asculte, nu?E cam acelasi lucruScuza ma da tu cati ani ai? Banuiesc ca esti un copil si de problema asta ar trebui sa se ocupe parintii tai. Acum, ca poate mai incolo n o sa mai aibe de cine
Daca la 9 ani face asa, inchipuieti ce ar face pe la 16 ani. Un control psihiatric ar fi cel mai indicat. Indiferent ca vrea sau nu. Parintii vostri ce pazesc?
Cred ca glumesti, asa-i? ...in situatii de genul nu merge cu nu vreau.In cel mai rau caz ii fu*i o palma si se calmeaza.
Astea nu is chestii de psiholog, astea is chestii de psihiatru.
Psihologul nu are ce sa ii faca.Parintii tai o duc cu forta daca ii nevoie si asta e.Sau o lasati asa pana ia cutitu la unu dintre voi?
Este comparata cu o colega care ia numai note bune la scoala.
Exact cum ziceam Zii maica tii ca daca nu este foarte ocupata poate reuseste sa.si faca timp sa rezolve problema cu sora ta.