| grthgeh5ystv4467gyert a întrebat:

Buna TPU sunt impreuna cu un baiat de cateva zile, dar el zice ca imi place de altul, un coleg de clasa de al meu si zice ca vrea sa ne despartim chiar azi a facut asta a zis ca vrea sa ne despartim si dupa a zis ca vrea sa fim din nou imprena. El a mai avut episoade din astea in care ma bloca si zicea ca nu mai vrea sa vb si sa nu mai fie cv intre noi, aveti idee ce as putea face? Sa ma despart de el sau sa continui

6 răspunsuri:
| AdrianFoanga a răspuns:

In ce sens esti impreuna? Ti-a dat add si gata v-ati impreunat?

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Daca doar vorbiti pe telefon, atunci nu se poate numi "relatie".

| Hyperion7 a răspuns:

Să îl blochezi și tu DEFINITIV!
Astfel de oameni îți pierd timpul aiurea.
Și da, ca sa fie treaba treabă, ii dai block in timp ce îți scrie ceva laughing Sa vezi ce frustrat o sa fie

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Nu te supăra,dar așa sunt relațiile în adolescenta,pur și simplu nu țin. ( foarte rare cazuri unde chiar a fost un ca, fericit,multe sunt traumatizante și altele sunt așa cu o semnificație minuscula.)
Faci ce simți, nimeni nu poate decide pentru tine.
Însă, de ce ai vrea sa ai o relație cu o persoana care face crize de gelozie și ba vrea, ba nu vrea, adică nehotărât și se joaca cu sentimentele tale.
Nu cred ca este persoana potrivita ție.

| grthgeh5ystv4467gyert explică (pentru MAteiLaAjutat):

Nu vorbim doar prin telefon pentru ca ne vedem in weekend vine el sa ne vedem

| dullcat a răspuns:

Cred ca mai bine va despartiti.Relatiile serioase se formeaza oricum abia dupa ce trece furtuna de hormoni specifica adolescentei.Acum e doar o joaca.