Iti poti pune la status "I love you, but you don't realize".Sau si mai bine, du-te la el si spune-i privindu-l in ochi ca il placi.Curaj!
Intra pe el pe fb, si intreaba`l ce face. Daca iti raspunde si vezi ca nu prea are chef de vorba, ii spui asa : Sper ca nu te deranjez... si el sigurat va spune nu . Dupa te bagi in seama cu el, si il intrebi daca vreti sa fiti prieteni buni . Asa fac si eu, la mine functioneaza .
Eu sunt baiat si sunt chiar a 9 a ce coincidenta... dar as vrea sa stiu ca sa te pot ajuta e de treaba baiatul? daca nu e de treaba nu are de ce sa il mai placi ....iti mai zic o faza si eu am fost indragostit de o fata
i-am ziso pe messenger si ea a zis nu... eu tot o plac dar... nu inseamna ca nu ma place (ca prieteni)
Poti incepe discutia cu el printr-un scurt buna :*
ce faci? daca iti raspunde in sictir nu il mai deranjezi... si iti ceri scuze de deranj
Si daca are chef de vorba intri in discutie cu el... si ii spui la un moment dat ca iti place de el. apoi daca zice si el ca te simpatizeaza il intrebi daca ar vrea sa fie cu tine si tot asa
Ii scrii o scrisoare in care sa spui ''Te plac si as vrea sa stiu daca si tu ma placi''.E cea mai simpla si frumoasa metoda sa-i spui cuiva ca il placi.In plus metodele facebook sau mail chiar nu sunt practice.Chiar mi se par urate. Sper ca te-am ajutat.Normal ca trebuie sa ai incredere in baiatui asta ca e posibil sa se duca la toata lumea si sa le arate scrisoarea.Atunci poti sa renunti la gandu de a fi cu el