Nu-ti stiu varsta, dar presupun ca ai 15 ani. In siituati de genul un strain nu-ti poate sa sfaturi dar o sa incerc sa-mi zic o parere, ce-as face eu de exemplu.
Eu mereu am trait dupa cum am vrut, daca era sa aleg intre doua lucruri care voiam sa le fac, alegeam cel care ma facea mai fericit. Consider chestia asta cu " intalnitul noilor colegi "foarte buna, cand eram eu la liceu nu se facea asa ceva, era totul rece in clasa.
Parerea mea este ca mai bine ai merge cu colegii, deoarece asa poti strange legaturi si o sa-ti faca viata mai frumoasa la liceu. Nuntele sunt plictisitoare din parerea mea, poti scornii o scuza easy si gata, e inspre binele tau. Asta e parerea mea, nu uita.
Ca final as vrea sa adaug sa-mi raspunzi la comment, sunt doar curios sa vad ce s-a intamplat. Sau poti sa-mi raspunzi cand vezi intrebarea si sa-mi zici alegerea ta. Nimeni nu te condamna online.
Mai bine mergi cu colegii pentru ca e mai distractiv si la liceu va trebui sa fii sociabil si sa-ti cunosti colegii foarte bine.
Iti multumesc din suflet pentru sfat! Chiar nu ma asteptam ca cineva sa imi raspunda. Pana la urma, totul s-a aranjat si voi merge la ambele evenimente maine .
Du-te si distreaza'te cu colegi ar fi sfatul meu
Sunt foarte curios, ce ai făcut?