| Dragne_Veronica_Melanie_1985 a întrebat:

Buna TPU!
Sunt la finalul clasei a 12 a, profil uman si doresc sa urmez o facultate de informatica. Intrebarea mea este: Cat de dificile vor fi materiile avand in vedere că absolvesc un liceu uman?
Fizica, matematica, informatica...

Răspuns Câştigător
| LordCristobal a răspuns:

Salut!
Daca tu ai înclinații spre materiile de real s-ar putea sa nu ți se pară așa grea facultatea.Dar daca nu ai nicio înclinație spre materiile enumerate de tine mai sus facultatea o sa fie un chin pentru tine.
Dar dacă îți dorești cu adevărat să faci facultatea de informatica s-ar putea că motivația ta sa te ajute să depășești orice obstacol de la facultate.
Gândește-te bine ce vrei sa faci mai departe că dacă nimerești la o facultate care nu îți place e nasol și pierzi timp prețios pentru viitorul tau.
Oricum, indiferent de alegere îți urez mult succes!

6 răspunsuri:
| Nirvanaaa a răspuns:

Facultatea ți-o alegi pe ce vrei sa faci in viitor.
Eu zic vara, pana începe facultatea in toamna, sa mai citești cate ceva așa de baza. O sa muncești mai mult ca sa înveți și sa tii pasul, dar se poate termina facultatea cu brio.

| Dragne_Veronica_Melanie_1985 explică (pentru Nirvanaaa):

Asa am ales-o si incerc sa ma pun cat de cat la punct cu materia. Sper sa reusesc laughing

Mulțumesc pentru raspuns!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu mai face matematica din clasa a 10-a (adica esti la uman), nu iti recomand sa dai la informatica. Nu ai nicio sansa sa te mentii. Gandirea matematica se formeaza in timp si dureaza pana o ai... Daca nu ai deja o gandire matematica bine formata, nu ai ce face la informatica. Parerea mea...

| Dragne_Veronica_Melanie_1985 explică (pentru anonim_4396):

Buna! Sunt la un profil uman, dar nu filologie, e mai mult vocational. Din fericire am făcut matematica toti cei 4 ani de liceu si dau bac la mate. Într-adevăr e un nivel mai scăzut de dificultate, dar e matelaughing

Iti mulțumesc pentru raspuns!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Dragne_Veronica_Melanie_1985):

Și eu îți mulțumesc pentru clarificare, dar îmi mențin cu tărie opinia mai sus expusa laughing