| Deeiutss a întrebat:

Buna TPU... sunt la liceu cls a 9-a si ma simt in plus in clasa. adica eu ma consider chiar frumoasa (nu sunt obsedata de mine dar asta e parerea mea) si de treaba si ma imbrac bine dar nu stiu cand stau toti asa ( sunt vreo 3 grupuri) nu ma baga nimeni in seama. adica ma duc si ma pun acolo intre ei dar nu vorbeste nimeni cu mine si stau si ma uit ca proasta si nu stiu ce sa zic. si am fost in clasa cu o fata (in generala) care acum m.a lasat pe mine care ma stie de 8 ani si sta numai cu alta fata ca cica e viata ei (dar sta cu mine in banca si mi-a dat toate lectiile cand am lipsit) Si ma simt naspa. Nu ar indrazni sa ma cheme si pe mine afara sau pnm nimeni nu ma cheama ba proasto hai sa stai cu noi..si am colege care toate au like pe fb de la baieti si pana si alea cu fite si care se dau in spectacol ( e doar una) si pana si alea mai fraierute si eu nu am straight face frate eu nu ma consider asa urata..si aia fitoata a dat check in pe fb ieri si i.a pus pana si pe cei mai fraieri si pe mine nu m-a pus straight face sau una a facut un grup pe whatsapp si pe mine nu m.a bagat... doar pe fb sunt in grup. Si acum cateva zile am plans dintr-o chestie si doar vreo 2 fete m.au intrebat ce am si m-au luat in brate. Pe restul i-a durut in pla. (scuzati exprimarea) peste cateva zile e ziua mea si parca nici nu le-as aduce bomboane dar stiu ca voi fi privita si mai aiurea. Asa fetele sunt dragute si de trebuie dar nu prea vorbesc cu mine doar unele putin mai altfel dar oricum nici pe alea nu prea le baga nimeni in seama doar un baiat mereu m.a ajutat..cand eram suparata sau aveam nevoie de ajutor. ce dracu sa fac nu vreau sa fiu asa in ochii lor toti aia 4 ani care o sa ii petrec cu ei.Ce sa fac ca sa vb toti si cu mine si sa ma bage si pe mine in seamacrying crying crying

Răspuns Câştigător
| Pheonix a răspuns:

Este inceputul, ai sa vezi, pana la sfarsitul semestrului intai si inceputul semestrului 2 toate se vor schimba, am trecut prin clasa a 9-a si stiu cu stau lucruriile, nici noi nu vorbeam cu o fata, pe care baieti o numeau moartea doar pentru ca era mai alba dar pana la urma, am stat in banca cu ea, iar eu nu mai sunt la acelasi liceu ca anul trecut si nici ea si cu toate astea vorbim aproape toata ziua, lasa-te descoperita, nu mai fi timida si inchisa in tine, vei fi inteleasa gresit la fel ca si acea fata kiss kiss... ai sa vezi totul va fi bine, intr-un final kiss happy succes happy

7 răspunsuri:
| Solon a răspuns:

Hei! Oamenii nu-i suporta pe cei care sunt mai deosebiti decat ei. Nu-ti gasesti locul printre ei pentru ca, probabil, nu e locul tau. Probabil ei sunt mai superficiali si tu esti altfel. Ei simt asta si nu se simt in larg in pezenta ta. Nu trebuie sa te deranjeze asta. Tu te duci la scoala nu pentru ei ci pentru a-ti construi un viitor in viata reala. La scoala stai doar 4 ani la liceu si 4 ani la facultate, dar viata e mult mai lunga. Asa ca nu mai pierde timpul cu eforturi sa le intri lor in gratii. Cred ca sub 5% din oameni mai pastreaza relatii cu fostii colegi de liceu.
Inteleg ca prezentul este mai apasator dar viitorul este cel care conteaza. Nu inseamna ca acum trebuie sa te izolezi dar nu sa intri in grupul lor este cel mai important lucru in viata ta. Pt ca viata ta nu inseamna doar 4 ani de liceu, care vor fi uitati. Bafta, supergirl!winking

| Andrutza137 a răspuns:

Incearca sa iti gasesti un prieten de baza, sa ajuti pe toata lumea cand are nevoie insa asta sa nu devina pentru ei o obisnuinta...Incearca sa iti faci prieten pe cineva de la alta clasa poate ca o sa te vada ca vorbesti cu X si iti da o sansa, sper ca te-am ajutat! fundita? happy

| Deeiutss explică (pentru Andrutza137):

De ce sa ii ajut cand pe ei ii doare in cur de mine? M-am gandit sa fac chiar opusul...

| Andrutza137 a răspuns (pentru Deeiutss):

Atunci nu ii baga in seama.,.Eu una am aceeasi problema numai ca sunt clasa a 8-a si daca ma crezi nu prea vorbeste nimeni cu mine...Dar fiindca nici eu nu le acord atentie tot ei vin la mine sa imi cearca bani cu imprumut, un pix, un creion ceva si stii cat de bine ma simt atunci cand ii refuz? Mama m-a sfatuit ceva cand eram mai mica..si mereu m-a ajutat acest sfat:Spune-mi cu cine te aduni ca sa iti spun cine esti!"...Acest sfat m-a ajutat toata viata mea..Nu merita sa te schimbi tu numai ca ei sa te bage in seama.E posibil ca in tot liceul ala sa fie macar o fata genul tau care sa vorbiti si sa discutati tot ce este de discutat, sa ai o prietena adevarata. Vorba aia decat niste prefacute mai bine una dar buna.:*. Sper sa reusesti sa trececi peste acest pas.Eu in clasa a 5-a m-am mutat la o scoala noua si nu cunosteam pe nimeni nimeni nu vorbea cu mine dar acum m-am mai adaptat.Mie una sincer nu prea imi mai pasa de colegi pentru ca mai am doar anul acesta si dupa aia merg la liceu. Sper ca te-am ajutat! Funda?

| dorin1990 a răspuns:

Tu cu siguranta esti mai deosebita si ai ma refer in sensul bun al cuvantului, nu te baga in seama pentru ca sunt invidiosi pe tine incearca sa faci parte dintr-un grup care sa te faca sa te simti bine sa razi sa te distrezi etc.bafta!

| Yahweh a răspuns:

Deci... asa cum spuneai si tu, te asezi langa ele si nu vorbesti, ai probleme de socializare, probabil si din gandirea aceasta negativa... incearca sa te combini cu cativa baieti, baia fetelor face minuni in timpul orelor daca ai langa tine un baiat care stie ce trebui sa faca happy

| Deeiutss explică (pentru Yahweh):

Nu multumesc, poate faci tu asta in locul meu :*