Houston we have a problem. Te-a lovit si inca esti cu el? Eu as fi fugit mancand pamantul numai sa nu-l mai vad. Se facea cu o pereche nou-nouta de papucei.
Va certati zilnic(din nimic)? Pai in cazul asta relatia voastra nu va mai aduce satisfactie, ci dimpotriva.
Iti incalca intimitatea? Iti interzice sa iesi in oras? Inca un motiv sa-l dai... uitarii ca sa nu zic altfel.
Nu stie sa-si exprime sentimentele? Nu e problema la tine, ci la el.
Eu zic sa tai raul de la radacina... Gandeste-te bine daca iti doresti intr-adevar o relatie cu el sau iti e mai bine singura.
E aiurea. si greu de uitat tinand cont ca a fost singurul din viata mea uneori imi vine sa dispar ma gandesc mereu ca problema e de la mine dar se pare ca nu e asa. Thx :*
Se pare ca e vorba de o manifestare a unui om egoist, posesiv.In relatiile mai,, timpurii,, e suficient sa descoperim ceva agreabil la o persoana, ca s-o consideram,, jumatatea,, noastra.Cu timpul realizam ca-i lipseste altceva ce ne-am dori si relatia se raceste.E bine sa cunoastem mai multi oameni inainte de o relatie serioasa.A iubi inseamna sa accepti persoana asa cum este,sa-i oferi momente de relaxare,s-o faci sa se simta protejata,sa-i oferi momente care sa ramana in memorie ca amintiri frumoase.Din momentul in care ii ingradesti libertatea de expresie,de miscare, cand impui restrictii de orice natura, relatia se transforma in ceva obositor, si cu cat va fi mentinuta, va deveni un cosmar.Tu vrei sa-l determini sa arate ce simte? Pai ti-a aratat.Se pare ca si-a epuizat toate mijloacele de exprimare si a dezvaluit cum e pe,, interior,,. Vrei un ajutor? Nimeni nu te poate ajuta atata timp cat accepti acest mod de,, exprimare,, a sentimentelor prietenului tau.Nu cred ca exista nici un motiv pentru a-ti lovi partenera, ci doar oameni cu capacitate de exprimare redusa la asemenea manifestari. Draga mea, statistic, in 95% din cazuri, prima lovire a partenerului s-a dovedit a fi numai,, preludiul,,. Nu merita sa menti aceasta relatie.
Deci ai 17 - 18 ani fato, gandeste-te.
Ai 2 OPTIUNI, MARI si LATE.
Ori te desparti de el (asta e optiunea numarul 1)ori peste 10 ani daca vei mai fi cu el te voi vedea la stirile de la ora 5 ceva gen " O fata a fost omoriat de sotul betivan, in urma au ramas "X" copii "
Mesaju meu nu e la misto, mesaju meu e sa iti deschida OCHII nu e normal ca un barbat sa dea in o femeie.
Nu sunt de acord cu asta.
Ok e ok ca l-ai iertat o data, toti putem gresi, insa tu hotarasti!
Multumesc de sfaturi tuturor. Chiar daca o sa imi fie greu o sa inchei aceasta relatie.
Idkrjek întreabă: