| mmaarryyaa a întrebat:

Tocmai mi-am facut cont! Mi-am facut cont deoarece am o intrebare:Eu am 11 ani, si imi place de un baiat care are 13 ani! Adica trebuie sa implineasca 13! Prima oara a venit la chitara si ne-a cantat niste melodii faine la chitara,gen:Vara Nu Dorm,Cai verzi pe pereti,Mi-e sete de tine...
Prima data nu mi-a placut de el, dar...nu stiu de unde colegele mele eu inceput sa insinueze asta! Pana la urma a inceput sa-mi placa de el! Este si in scoala cu mine si il vad mai mereu! Uneori mai mai unde se duce el si ma duc si eu ca sa stau prin preajma lui! Am uitat sa spun ca el nu ma prea cunoaste! Dar din colegele mele din clasa numai doua merg cu mine la chitara!
Toate fetele imi spun ca sa îi trimit un biletel in care sa îi scriu ca-l plac! Dar eu le zic ca-mi pierd orgoliul de fata!
Si eu cred ca un baiat de a sasea nu o sa se uite la o fata de a patra! Asta zic eu!
Oricum ..Ma puteti ajuta? Cum sa ma cunosc cu el? Imi prin parul la scoala in fiecare zi la fel,stau prin preajma lui, dar nimic!
Va rog sa-mi dati un sfat:cum sa-l atrag la mine?
S-au cum sa ma cunosc cu el?
Dau

Răspuns Câştigător
| tyby23 a răspuns:

Mai intai ii zici un :Buna la scoala intr-o pauza sau la chitara si incepi sa te cunosti cu el. Dupa ii ceri id sau nr de telefon. Vorbesti cu el si daca va fi ceva sa fie va fi sigur happy.

7 răspunsuri:
| Antonia900 a răspuns:

Stiu mai multe cum trebuie uite:
1.Te duci la el incepi sa vorbesti cu el il inviti la o pizza sau la un suc sau sa va plimbati.

2. Poti sa ii zici la prietenul sau prietena lui sa ii zici ca iti place de el si vede cum poate sa faca adica sa te ajute

3. Poti sa ii zici in fata

4.Ii ceri nr de tel si id si incepeti sa vb

Sper ca te-am ajutat Bafta
Funda?

| adimancool a răspuns:

1.Categoria e adolescenti tu nu esti adolescent
2. Apucate de invatat nu de facut labastraight face
3.In viata esti singura nu asculta de alti
4.Asculta sfatu meu

| ChristinneK a răspuns:

Fii tu insati, desigur daca totusi vrei sa te cunosti mai bine cu el trebuie sa deschizi un subiect asa ca poti sa il intrebi "Ce faci?" si apoi daca este un baiat sociabil o sa va descurcati de minune nu-ti fie teama sa vorbesti cu el e tot om ca noi toti.Fa-ti curaj nu ai ce pierde.

| mmaarryyaa explică (pentru tyby23):

Da.Îmi place raspunsul tau, sa-i zic:buna...dar daca sunt si colegile mele pe acolo o sa-i spuna ca-mi place de el si atunci ce o sa-i mai zic? Adica...am numai doua colege la chitara! Si uneori una din ele nu vine!
Dar problema e alta:Mie frica sa ma duc la el...mi-e rusine...
Nu poti gasi un alt contest?
Si mai am o nelamurire:El e de a sasea eu de a patra! Nu va face diferenta intre clase?
Dau Funda!

| mmaarryyaa explică (pentru ChristinneK):

Imi place raspunsul tau, dar un alt contest nu poate exista?
Eu sunt cam rusinoasa!
Dau Funda!

| tyby23 a răspuns (pentru mmaarryyaa):

Nu conteaza clasele, de exemplu in gasesti sigur undeva si vorbitiwinking

| ChristinneK a răspuns (pentru mmaarryyaa):

Multi oameni pierd mult cu rusinea. Imagineaza-ti ca daca ar fi sa fiti impreuna o data si o data tot trebuie sa te dezgheti sa ii vorbesti relaxata sa comunici cu el fara nicio grija gandeste-te la asta asa eram si eu la inceputul actualei relatii si eram asa rusinoasa doar el vorbea si aveam impresia ca tot ce spun e pe dos nu intelegeam nici eu ce vorbeam apoi, mi-am revenit si mi-am dat seama ca nu trebuia sa-mi fac griji de nimic, existau zile in care aveam impresia ca parul meu o lua razna ca voia sa ma faca de ras insa lui ii placea si asa si am ajuns la ani buni impreuna.Iar diferenta de varsta nu conteaza si intre mine si prietenul meu sunt 2 ani diferenta de varsta e mai mare ca mine, nu are ce sa te ingrijoreze asta.Te inteleg, tu cauti raspunsuri cat mai multe si cred ca raspunsul e la tine, iar daca tu stai deoparte asta nu te va ajuta in nimic noi iti raspundem si mie chiar imi face placere, observ ca esti o fata tare inteligenta mai ales dupa cum scrii, tu trebuie sa iti faci curaj sa ii vorbesti daca nu, nu vei stii niciodata ce simte pentru tine, cat despre colegele tale nu iti fa griji doar du-te la el si vorbeste-i nu conteaza colegele tale in acel moment, conteaza ca tu sa-i vorbesti atat, alt "contest" nu exista noi iti raspundem dar tu trebuie sa pui in aplicare acest lucru...desigur ti se pare greu doar gandindu-te cum ii vei vorbi avand in vedere ca esti rusinoasa dar asta depinde de tine si trebuie sa faci asta intreaba-l ceva gen "cum ti s-a parut azi la lectia de chitara" orice si sunt sigura ca iti va vorbi si va fi bine inceputul e greu.