| Loveeh a întrebat:

Buna TPU:*
Trec direct la subiect. de cand il stiu tatal meu bea foarte mult:-s,iar cand vine seara face scandal,m-am saturat, sta cu prietenii lui mereu ..Mama e plecata de 5 ani in Italia,si mai intreaba de el dar cateodata o mint,ca este acasa fiindca vreau sa salvez aceasta casnicie,mai bine o mint decat sa se desparta de el,il iubesc foarte mult. A zis mom sa stau de vorbă cu el cand este treaz, ea i-a mai spus de 1000 de ori sa numai beaoh go on...Plang mereu ca nu putem avea o familie frumoasa si asa cum imi doresc eu.
As vrea sa-mi dati niste sfaturi cum asi putea sa intru cu el in vorba, mie imi este rusine sa vorbesc despre subiectul"bautura "cu el nu stiu de e am incercat de ma mai multe ori dar nu am reusit nu stiu cum sa abordez problema.
Imi puteti da cateva sfaturi?sadva rog.
Multumesc mult

2 răspunsuri:
| zahy a răspuns:

Lumea nu prea sta sa caute informati despre tine am observat ca ai 15 ani si esti de sex feminin. Ok prima rugaminte e sa nu mai plangi incearca sa nu te mai superi te inbolnavesti poti face cearcane ba chiar diabet de gradu 2. Chiar crezi ca va fi o familie fericita daca te inbolnavesti?
Bun un lucru am rezolvat.
Problema major este tatal tau. Nu te va asculta pentru ca esti mica nu poti avea o discutie serioasa. Alcolul este cel mai periculos drog asa ca iti dau o varianta destul de dura si dureroasa pentru tatal tau il va durea dar altfel nu cred ca reusesti sa rezolvi. iti dau acest sfat pentru ca am vazut ca nu primesti raspunsuri si eu m-am plictisit cat am vizionat la intrebarile fara raspuns. Bun sa continui problema.
Clateste gura cu acel drog (bautura alcolica) cand tatal tau este acasa si nu este in stare de ebrietate. Intra in casa si joaca teatru sa creada ca esti in stare de ebrietate cazi unpic pe jos mergi sprijinita pe pereti, sper sa nu iei bataie, in acest mod va vedea ca iti da un exemplu prost si poate va renunta la alcol. alta modalitate nu vad stiu ca e dura modalitatea dar eu cred ca da rezultate. Tatal tau probabil bea din cauza ca este nefericit pentru ca mama ta este departe. Asa ca arata-i ca nu e bine sa fi in stare de ebrietate. ceao

| zahy a răspuns (pentru zahy):

P.S. am vazut ca ai postat ca vrei sa iti faci un tatuaj, nu am dreptu dar totusi nu tac vezi ca o iei pe un drum gresit. ceao