anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună,  TPU! URGENT! Vreau neapărat sfaturile voastre, ca la cât de bine mă pricep eu în dragoste.Ei bine, sa încep : prietena mea Bună a postat o poza cu noi 2 pe Instagram și m-a etichetat. Și stand eu așa, îmi da mesaj fata și îmi arata un ss cu o conversație dintre ea și un băiat( foarte frumos ). Mi a spus Cum îl cheamă și mă pomenesc este ceva timp ca îmi da mesaj pe Instagram, dacă sunt fin oraș, fără Bună și fără nimic, și ca vrea sa ne întâlnim. I am explicat ca stau la bunicii mei pe timpul verii și vin doar uneori în oraș, și mi-a spus sa îl anunț când e sa fiu în oraș ca sa ne vedem. Și după a zis ca dacă e vine el cu mașina la tara la mine și stăm în ea și i am explicat ca mi se pare dubioasa treaba, și i am spus ca nu, ca putem sta și afară dacă e, ca nici nu îl cunosc bine. Și am mai avut niște discuții care m au enervat. Mi a spus odată (prin mesaje, ca în realitate nu ne întâlnisem ),, c*r mare ", fapt care m-a enervat și l am întrebat :,, de unde știi tu ca îl am mare?! " și mi-a spus ca știe el ca m-a mai văzut și ca mai știe fin niște poze de la un băiat și am rămas socata, fiindcă nu am dat nici o poza niciunde băiat. Apoi mi-a spus ca nu, ca doar glumea cu pozele.În fine. Și astăzi am fost cu prietena mea în oraș la un spectacol și l am văzut acolo, era cu încă 2 băieți. S a uitat la mine, dar nu a salutat; nu nimic. Și la un moment dat eu și prietena mea mergeam în aceeași direcție cu ei, dar pe alta parte a șoselei.  Și deodată apar în spatele nostru 3 bărbați,  unul mi se părea nebun ca spune povesti în gura mare și mai mergea și legănat. Și la un moment dat striga omul ăla : fetele din fata! Și am luat o amândouă la goana, efectiv am alergat o groaza de frica, aveam senzația ca fuge și el după noi și chiar fugea. Și am ajuns în dreptul unui magazin de lângă un parc și ne am oprit; aveam de gând sa intram acolo și eu voiam sa sun la politie. Și vând am întors capul l am văzut pe el, era foarte panicat și se uita spre noi, se oprise cu amicii lui de parcă aștepta să vadă ce se întâmplă. Și am descoperit ca omul acela era patronul magazinului unde ne orpeisesem și a dat mana cu noi, ne a spus ca a glumit și nu a vrut sa ne sperie. Și după am plecat amândouă înapoi, și am trecut pe lângă acei băieți care stăteau pe banca și fix după ce am plecat noi au venit și ei în urma noastră, de parcă ne erau bodyguard zi

5 răspunsuri:
| mentholinks a răspuns:

Bun. Si cu cine vrei sa ti-o tragi? Patronu sau baietasu?

| CautFilmHorror a răspuns:

Misto roman ai scris

| Bondarel99 a răspuns:

Pai care e problema aici? Cine vrea sa fie cu el, tu sau prietena ta?

| LadyDee89 a răspuns (pentru mentholinks):

laughing

| LadyDee89 a răspuns (pentru mentholinks):

Din toata poveste ta, reiese ca esti mica de varsta! Si din vorbele tale cu el! Iti dai seama ca daca vine cu masina la tine la tara, bate atata drum, ca se asteapta si la ceva! Si doar la acel ceva din moment ce nu te-a salutat! Oricum, daca nu pui tu punct, va pune el ca e mai mare