anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU, va cer ajutorul in legatura cu ceva. La scoala colegii îmi dau bullying deoarece nu socializez. Dar nu eu sunt de vina căci ei sunt foarte rautaciosi (si cu profesorii) si fitosi si fumeaza alte lucruri pe care eu nu le fac. Eu una am incercat sa vorbesc si cu cei mai normali dar nu ma baga in seama, ba vorbesc peste mine, ba nu ma intreaba niciodata ce fac sau daca merg cu ei undeva, gen sa ma bage in grupul lor. Si problema e ca cei populari ma barfesc in fiecare zi, da, in fiecare zi si se iau de mine (fie de haine, de cum arat sau ce zic). Acum cateva zile am aflat ca mi-au dat porecla,, mămica". Tin sa zic ca eu nu sunt o persoana rea ca sa ma urasca fiindca am tupeu cu ei sau alte motive. Si din cauză că sunt tăcută, ma lasa si pe dinafara. O data psihologul scolii venise la noi pentru a face activitati sociale si ne-a pus sa ne asezam pe un scaun si sa alegem o persoana/un prieten din clasa si sa zicem ce ne place la el si normal ca nimeni nu m-a ales si m-am simtit groaznic. Pur si simplu nu ma vor lasa in pace. Sfaturi?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ăia nu au nimic cu tine și nu exiști pentru ei dacă în pauză stai singură în bancă și nu te duci lângă ei în pauze când ei glumesc fetele și băieții care fumează.

| Violleta2022 a răspuns:

Vreau sa te intreb, de ce ti-ai ales numele de user, de baiat?
De ce luca axente cand tu esti fata?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Tu pe ei îi judeci și desconsideri pentru cim se poartă. Apoi te aștepți ca ei să nu te judece pe tine. vPrimești ceea ce oferi.

| andreea1baratiu a răspuns (pentru Violleta2022):

Conteaza?

| andreea1baratiu a răspuns (pentru sadrian46):

Cine a zis ca ii judec? doar daca stau singura asta nu inseamna ca ii cred fraieri se vede ca n-ai trecut prin asa ceva

| Violleta2022 a răspuns (pentru andreea1baratiu):

Da, conteaza enorm!