| fumsipraf a întrebat:

Buna TPU.va rog ajutati-ma si pe mine.cred ca am facut o "gafa". am fost la un concert si am imbratisat o vedeta de sex masculin [eu sunt fata],iar ea a avut o reactie foarte ciudata, paran foarte surprinsa sau ceva de genul wtf face? mentionez ca nu am facut asta ca asa am vrut, bine am vrut, recunosc, dar si altii faceau acest lucru si dupa am m-am gandit ca nu plec pana nu fac si eu lucrul asta. persoana in cauza este ca un idol pentru mine. ce sa fi fost cu reactia aceea? de ce doar la mine? va rog nu ma criticati sau sa ziceti ca par nebuna sau ca sunt asa. daca ma puteti ajuta m-as bucura enorm, iar daca nu, va rog abtineti-va.n-am nevoie de comentarii de genu : persoana aia e obligata sa faca ce vrei etc acum ma simt ciudat

Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

Ciudat?
Ar trebuii sa fi oarecum fericita, daca a ramas cu o fata de surprins, o sa te tina minte ca "fata care l-a imbratisat".
Asa este, poate nu se astepta la asta, si imbratisarea ta la surprins, dar oare, intr-un mod neplacut?
E un sentiment placut pentru o vedeta sa stie ca are fani care i-ar imbratisa, si nu obsedati de ei, etc.
Nu e nimic diuat, a fost un impuls, fiind ca un idol pentru tine, ai o atractie pentru persoana respectiva, poate o atractie, poate respect, cine stie, dar a fost ceva ce ai vrut sa faci, ai facut.
Nu esti ciudat, deloc, ai facut ceva ce ai vrut, punct.
Vedeta aia te v-a tine minte un timp pentru asta, si atat.

6 răspunsuri:
| Memecy a răspuns:

De ce sa-ti para rau mai poti schima ceva acolo? cred ca nimeni nu mai poate schimba trecutul. happy

| fumsipraf explică (pentru MenInShadow):

Mersii mult de ajutor. acum ma simt mai bine

| CapitanulAmerica a răspuns:

Esti bunoaca sau urata cu scumpe? Raspunsul la intrebarea mea este si raspunsul la intrebarea ta.

| ayosmdk a răspuns:

Nu inteleg.
'Vedeta de sex masculin '
'ea '
'surprinsa'
E travestit?!

| fumsipraf explică (pentru ayosmdk):

Nuuuuuuu

| fumsipraf explică (pentru CapitanulAmerica):

Prima varianta cred k he was so surprised that he fainted laughing