| BlueDreamsss a întrebat:

va rog dati-mi si mie statusuri de tristete, indiferenta si dezamagire...dau funda pentru cele mai bune:*

Răspuns Câştigător
6 răspunsuri:
| DimLight a răspuns:

Patetic, ce-i cu apatismul asta? taie-ti venele daca esti trista si indiferenta.
auzi, cele mai bune statusuri de dezamagire... uite asta ar fi:"sunt asa de dezamagit(a) incat mi-am taiat venele"

| BlueDreamsss explică (pentru DimLight):

Taie-ti tu venele ca eu nu sunt emophbbbbt

| DimLight a răspuns (pentru BlueDreamsss):

Nu esti emo dar te comporti la fel, lol; la ce *** si-ar pune cineva status de "dezamagire" chiar crezi ca intereseaza pe cineva? na, treaba ta ce gesturi de pitzi/coca/emo faci, sanatate!

| BlueDreamsss explică (pentru DimLight):

Draga,eu nu imi pun statusuri ca sa le vada alti eu pun statusuri pentru ca asa simt eu nu te-a obligat nimeni pe tine sa imi dai tu statusuriwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru BlueDreamsss):

Statusul este facut pentru ca celelalte persoane sa-l vada. Daca nu te-ar interesa macar un pic sa vada si altii sentimentele pe care le ai, nu ai mai pune statusul. happy
Numai bine!

| BlueDreamsss explică (pentru anonim_4396):

Multumesc macar mai exista oameni care stiu sa vorbeasca frumos. Stiu ca trebuie sa il citeasca ceilalti dar daca eu sunt de exemplu dezamagita statusuri de dezamagire simt eu sa pun nu trebuie sa le pese altora ca sa pun eu anumite statusurihappy

Întrebări similare