Eu cred ca prea exagereaza! pentru atata lucru sa se imbufne asa? daca ti prieten adevarat te va ierta si mai ales ca tu treci cu vederea cand el iti greseste nu te mai ruga atata sa te ierte acum discuta cu el si trebuie sa inteleaga ca ai avut o stare proasta si nu te-ai putut controla si sincer nici nu i-ai zis mare lucru lasa-l un timp pana ii trece iar apoi fi si tu indiferenta intre prieteni nu trebuie sa se intample astfel de lucruri asa povestea ta imi aduce aminte de prietena mea cea mai buna cand zice un lucru tampit care ma supara nu mai vorbesc cu ea in jur de 2-3 zile timp in care ma bombardeaza cu sms mms meaje pe facebook telefoane, bipuri tot ce se poate pana ce o iert ca naa imi e prietena so cand ii va trece supararea si ii va fi dor sa petreaca timpul cu tine va veti impaca)peace!
Spune-i ca aveai o stare foarte proasta si ca regreti ce ai spus.Sau spune-i sa se puna in locul tau.Cum ar fi el daca ar fi in locul tau. Spune-i ca iti este ca un frate si ca il iubesti si nu vrei sa il pierzi chestii de genul asta. Daca tot nu vrea sa te ierte fai un mic cadou (un ursulet de plus, o fotografie in rama cu voi doi etc) si spune-i ca iti pare rau si ca nu o sa se mai repete.Bafta!
I-am spus toate astea, dar e foarte orgolios. poate ar mai trebuii sa-l las cateva zile