| diddiisify a întrebat:

Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la intrebarea ce va urma. Daca nu reusesc sa intru pe ce profil vreau, dupa primul semestru sau dupa primul an il mai pot schimba? De exemplu: Intru acum pe mate-info si la sfarsitul primului semestru vreau sa ma transfer la un alt liceu cu profil filologie. Este posibil? Dau funda!

Răspuns Câştigător
| GoguSteriade a răspuns:

Da, se poate, dar va trebui sa dai diferente pentru profilul la care te duci si sa ai media mai mare decat ultima medie din clasa respectiva.

5 răspunsuri:
| andr33utza12 a răspuns:

Depinde de locuri daca sunt disponibile poti sa te transferi si la inceputul anului, la inceputului semestrului 2 si chiar in al doilea an insa depinde de locuri. in general da poti sa te transferi. sper ca ti-am fost de ajutor kiss

| stefyali a răspuns:

Cum sa nu, dar trebuie sa fii foarte inteligent pentru examenul ce te va transfera la alt liceu

| diddiisify explică (pentru GoguSteriade):

Multumesc pentru ajutor.

| diddiisify explică (pentru andr33utza12):

Iti multumesc mult pentru raspunsul tau si pentru ca ti-ai pierdut timpul cu intrebarea mea. Chiar iti multumesc pentru ca ai incercat. Sper sa nu te superi ca nu ti-am declarat raspunsul castigator dar, raspunsul lui GoguSteriade mi s-a parut ca ma ajuta mai mult. Te pupic!

| andr33utza12 a răspuns (pentru diddiisify):

Cu placere kiss