| yngerash_4642 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati! Ofer funda pentru cel mai buna sfat!
Deci eu si cu asa zisul "iubitul meu" nu ne-am mai vazut de ceva timp imi spune ca nu are timp, ca scoala ii ocupa foarte mult timp.Nu stiu ce sa cred.Ma intalnesc cu el decat in weekend si nici atunci tot timpulstraight face.Sincer nu pot renunta la el chiar nu pot! Dar acum cateva zile un alt baiat de pe la mine prin zona m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el...Nu pot sa spun ca nu il plac...dar ce sa fac cu adevaratul meu iubit?Sa ma combin cu el si sa raman si cu iubitul meu? Help!

Răspuns Câştigător
| Madilyn a răspuns:

Daca tu si prietenul tau nu va vedeti foarte des asta nu inseamna ca nu tine la tine sau ca gaseste scuze.
Pur si simplu nu va puteti intalni dintr-un motiv sau altul.
Spre exemplu, eu cu prietenul meu nu ma vad deloc in timpul saptamanii datorita faptului ca scapam la ore diferite, eu am antrenamente si o caruta de teme in fiecare zi, el are tot atatea teme ca si mine [ mai ales ca e a 12-a ]...deci, ramane sa ne vedem sambata si duminica. Fireste ca nici atunci nu ne vedem prea des, cateodata deloc.
Dar sa stii ca e de 1000 de ori mai dulce si frumoasa intalnirea aia mai rara, avem mult mai multe sa ne spunem, traim momentul din plin.
Asa, gandeste-te putin : daca v-ati vedea zilnic.ar deveni monoton. Ati face acelasi lucru in fiecare zi [ Asta nu inseamna neaparat ca ar fi un lucru rau sa va vedeti mai des.]
Insa parera mea este ca trebuie sa te gandesti foarte bine. Daca tu crezi ca prietenul tau chiar te iubeste, in ciuda faptului ca va vedeti rar, ramai cu el si in niciun caz nu te combina cu altul. O sa-ti faci o reputatie ingrozitoare. Adica, na, din moment ce azi esti cu cineva si ii spui ca il iubesti si ii demonstrezi asta, ar fi penibil ca maine sa fii deja cu altul. Asa i-ai demonstra actualului tau prieten ca de fapt te-ai jucat cu sentimentele lui si l-ai mintit atata vreme.

Sper sa tii cont de sfaturile mele. Bafta, orice alegere ai face.

3 răspunsuri:
| RoOByY a răspuns:

Ar trebui sa ii mai acorzi si lui putin timp liber peste cateva luni! vom da toti teste lasa-i putin spatiu nu te mai ingrijora!

| mona a răspuns:

Nu face prostia sa te combini cu tipu atat timp cat esti cu actualu,numai fetele,,rele,,fac asta,,... vorbeste cu actualu si explica i ca daca nu se poate sa va intalniti mai des atunci mai bine sa luati o pauza pe o perioada nedeterminata pentru ca tu vrei mai mult, daca totul merge ca la carte te poti combina cu celalalt, fi smechera.

| yngerash_4642 explică (pentru Madilyn):

Multumesc mult.mi-am dat seama ca ai dreptate si trebuie sa am incredere in el:*