anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog sa ma ajuti putin. Deci, sunt boboc si nu ma prea descurc cu fetele, adica mi-au zis mai multe fete ca sunt dragut, frumos, dar tot nu stiu cum sa ma bag in seama cu ele. Mai pe scurt, vorbesc cu ele doar cand sunt bagat in seama. Si sa va mai zic ca era o fata mai mare ca mine, era foarte frumoasa, si cand am trecut unul pe langa celalalt m-a luat de mana. In momentul acela ma simteam foarte bine. Iar apoi am inceput sa ne cunoastem mai bine, apoi ma lua in brate, ma atingea cateodata pe brat sau pe piept. Dar dupa ceva vreme, nu stiu de ce, nu m-a mai bagat in seama, asa ca nici eu nu am facut-o si regret asta. Inca ma gandesc la ce greseala am facut. Ori de cate ori o vad, parca o stiu de foarte multa vreme. Mi-e asa dor de ea, as face orice sa pot sa o mai iau in brate odata. Dar ea are foarte multi prieteni si prietene. Nu cred ca se gandeste la mine sau ca sentimentul este reciproc. Acum mi-as dori sa pot sa ma duc la ea si sa vorbesc cu ea. Doar ca mi-e teama ca nu ma va baga in seama sau va vorbii arogant sau o sa creada ca incerc sa fiu ironic. Va rog sa ma ajutati, ce as putea face? Dau funda! Astept raspunsuri, multumesc.

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu pune pret pe ce zic, nici ele nu au habar de viata si gagici mai ai de invatat pana prinzi una

| RAY a răspuns:

Daca chiar arati frumos una tot te va place sau fac misto de tine, tu ce nota isi dai?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Nu fac misto de mine, mi-as fi dat seama.