| Jeanne a întrebat:

Va rog sa`mi spuneti tratament pentru panaritiu. Si ce unguent se recomanda. Dau fundita kiss puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| zoeZoe a răspuns:

Da, asta a fost aiurea. Trebuia sa ma fi dus la doctor sa-mi dea antibiotic ( vezi ca nu se da de oricare la intamplare). De aia am ajuns la chirurg pana la urma si cand a curatat puroiul a scos si unghia.

9 răspunsuri:
| zoeZoe a răspuns:

Mergi la doctor. Eu am o unghie scoasa de la panaritiu tratat aiurea ( mi-a crescut la loc dar m-am invatat minte)

| Jeanne explică (pentru jogabonito):

Pai mie imi trebuie tratament. M`am dus la farmacie si nu au nimic pentru asa ceva sad.

| Jeanne explică (pentru zoeZoe):

Ai folosit ceva unguent? big grin

| Jeanne explică (pentru zoeZoe):

Da a iesit ceva puroi.Dar nu vreau sa plec la chirurg. Nu stii alt tratament? In afarra de chirurg? kiss

| jogabonito a răspuns (pentru Jeanne):

Du-te la medicu de familie sa-ti dea o reteta

| Jeanne explică:

Nu v-ati tratat careva cu unguent? Fara sa ajungeti la medic sau chirurg etc? kiss

| zoeZoe a răspuns (pentru Jeanne):

Iti trebuie antibiotic ca sa nu ajungi la chirurg. Si asta tot un medic ti-l da. Capsule, oral, nu unguent.

| silviasis a răspuns:

Si eu am avut aceeasi problema la amandoua picioare la degetele mari si m-am dus la medic si m-a operat. Nu ai de ce sa iti fie frica pentru ca nu doare si nu simti nimic happy Du-te cat mai repede ca sa nu se agraveze mai tare.