Pentru un baiat sa ramana acolo? Mai bine s-ar duce intr-un oras mai mare. Daca chiar tin unu' la altu' va rezista relatia.Sau,propune-i baiatului sa se mute si el la liceul in care va fi ea.
Ca sa o luam din punct de vedere al invatatului acum nu prea se mai invata nicaieri. Fie ca e oras mic fie ca e oras mare. Insa depinde de tine daca vrei sa inveti inveti oriunde. Din punct de vedere al iubitului nici nu ar trebui sa-l ia in seama e micuta ca sa se gandeasca de pe acum ca ea trebuie sa fie la acelasi liceu cu el. Stii vb aia mai rarut ca e mai dragut. Daca ar invata intr-un oras mai mare s-ar vede mai rar si asa relatia ar fi mai palpitanta. Acum depinde de ea si de ce-si doreste ea de la viata. Succes!
Mai bine se duce intr-un oras mai mare, si la un liceu mai bun. odata si odata iubitul ei ii va da papucii, iar ea va regreta, ca e in acel liceu parerea mea
Aolo scuzati-ma imi este somn, nu stiu ce am scris, daca am mai gresit iertati-ma
Eu cred ca verisoara ta ar trebui sa se duca la ce liceu vrea ea (in orasul mare), iar daca baiatul nu va fi de acord inseamna ca nu o merita si ca nu tine la ea intr-adevar...