anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vi se pare normal sa ajung sa sufăr din cauza unei persoane pe care nici macar nu am văzut-o vreodată f2f? O cunosc din spusele ei, este vorba de "prietena mea cea mai buna" care se afla la 500 de km de mine și nu credeam ca o sa ajung sa sufăr atât din cauza ei. M-am atasat de ea și rău am făcut, prietene de la mine din oras am, dar nu gasesc atât de multe lucruri in comun cum gasesc cu acea fata, prin faptul ca îmi dădea sfaturi (este mai mica ca mine cu 3 ani) o ajutam și eu pe ea, acum stiu ca nu o cunosc și chestii, dar mă tot gândesc la vremurile frumoase când vorbeam la telefon, nu stiu ce sa fac, mai este mult pana la școala și stiu ca școala ma va face mai ocupată, dar nu pot sa uit de ea, ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Nimeni20192018 a răspuns:

Buna! Eu sunt în aceeași situație, doar ca eu sunt băiat, cu cel mai bun prieten al meu tot băiat, si tot online cunoscut...tin mult la el, el nu ma "părăsește" ca sa zic asa, nici eu pe el, dar a fost unul care a facut chestia asta, Țineam mult la el, si imi era chiar fff greu fara el, si l-am cunoscut pe prietenul cate il am acum, care este mult mai ok. Încearcă si găsește si tu alta persoana online cu care sa te asemeni la cat mai multe chestii, si dupa ce te împrietenești cu cealalta persoana, o vei uita pe ce-a dupa care suferi in maxim 2 saptamani...

| blackheart26 a răspuns (pentru Nimeni20192018):

Nu prea mai vreau sa încep o noua prietenie online, persoana aia a fost speciala pentru mine, este inuman ce simt pentru ea?

| Nimeni20192018 a răspuns (pentru blackheart26):

Nu este deloc inuman! Este foarte bine, ma bucur, la fel simt si eu pentru prietenii mei chiar de nu i-am vazut f2f

8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să înveți să nu mai suferi din dragoste. Așa o să faci, până o să te saturi de suferință.

| Nemessys a răspuns:

Ai pus deja o tona de întrebări legate de fosta ta prietena.

Nu conteaza ce vârstă ai dar e timpul sa te maturizezi și sa îți revii.
Îți recomand cartea : inteligenta emoțională.

Ai mare nevoie sa ți o dezvolți. Cartea are 600 de pagini. Pana începe școala ai timp sa o termini.

| FrostpunkLover a răspuns:

Jalnic straight face
Acum ca ai terminat sa te smiorcai, iti vei pune capat zilelor pentru ea? Intreb pentru un prieten.

| blackheart26 a răspuns (pentru FrostpunkLover):

Nici gând, de ce as face asta? Are vreun rost?‍♀️

| FrostpunkLover a răspuns (pentru blackheart26):

Si de ce are rost sa mai tii la ea daca nu vrei sa tii la ea?

| blackheart26 a răspuns (pentru FrostpunkLover):

Cine a zis ca nu țin la ea? Țin foarte mult, dar nu la fel de mult ca sa îmi iau viața din cauza ei