Buna! Eu sunt în aceeași situație, doar ca eu sunt băiat, cu cel mai bun prieten al meu tot băiat, si tot online cunoscut...tin mult la el, el nu ma "părăsește" ca sa zic asa, nici eu pe el, dar a fost unul care a facut chestia asta, Țineam mult la el, si imi era chiar fff greu fara el, si l-am cunoscut pe prietenul cate il am acum, care este mult mai ok. Încearcă si găsește si tu alta persoana online cu care sa te asemeni la cat mai multe chestii, si dupa ce te împrietenești cu cealalta persoana, o vei uita pe ce-a dupa care suferi in maxim 2 saptamani...
Jalnic
Acum ca ai terminat sa te smiorcai, iti vei pune capat zilelor pentru ea? Intreb pentru un prieten.
Si de ce are rost sa mai tii la ea daca nu vrei sa tii la ea?
Cine a zis ca nu țin la ea? Țin foarte mult, dar nu la fel de mult ca sa îmi iau viața din cauza ei
Ai pus deja o tona de întrebări legate de fosta ta prietena.
Nu conteaza ce vârstă ai dar e timpul sa te maturizezi și sa îți revii.
Îți recomand cartea : inteligenta emoțională.
Ai mare nevoie sa ți o dezvolți. Cartea are 600 de pagini. Pana începe școala ai timp sa o termini.
Să înveți să nu mai suferi din dragoste. Așa o să faci, până o să te saturi de suferință.
Nu prea mai vreau sa încep o noua prietenie online, persoana aia a fost speciala pentru mine, este inuman ce simt pentru ea?
Nu este deloc inuman! Este foarte bine, ma bucur, la fel simt si eu pentru prietenii mei chiar de nu i-am vazut f2f
misauratcuviata întreabă: