| Nelly15 a întrebat:

Vin cu o intrebare poate mai ciudata, insa sunt nedumerit. Azi dimineata, o tipa din alta clasa pe care o cunosc, insa cred ca am vorbit doar o data cu ea a venit la mine si m-a imbratisat, dupa spunandu-mi "La Multi Ani", pana aici perfect normal (Ciudat si ironic, ca pana acum cred ca nici numele nu mi-l stia). E o tipa foarte frumoasa si populara, si nici n-as crede ca ar avea crush pe mine. Eu cum am fost mirat, efectiv n-am reactionat cu nimic (Stateam pe scaun si nici macar nu m-am ridicat.) am zis un mersi sec (desi eu obisnuiesc sa zic mereu multumesc, sau mersi mult) si dupa a plecat. Se poate sa-i fi lasat o impresie proasta?

7 răspunsuri:
| Alexuţ02 a răspuns:

Cam da, dar cred că a înțeles și ea că erai oarecum rușinat. Nu-i stres, dar parcă era mai bine să profiți 100% de îmbrățișarea aiarolling on the floor

| ovidiu123432 a răspuns:

Posibil sa fi lasat o impresie mai proasta dar te poti revansa.

| Nelly15 explică (pentru ovidiu123432):

Și oare cum? Cum am spus, m-am mirat de chestia asta, că am vorbit foarte puțin cu ea. Nu știu dacă o să mai vorbesc cu ea prea curândlaughing Deși mâine am sport și fac cu clasa ei

| ovidiu123432 a răspuns (pentru Nelly15):

Pai maine la sport poti sa te bagi in seama cu ea si ii zici de chestia asta, iar o revansa sa nu o faci prin a face complimente despre cum arata si etc, distrugi tot daca faci asta, poarta o discutie cu ea si daca chiar crezi ca te place si da semne de asta o poti invita la un suc sau habar n-am, poti sa vorbesti si in online, fiind curaj mai mare, ai multe metode de a te revansa dar trebuie sa iti convina si tie big grin.

| Nelly15 explică (pentru ovidiu123432):

Mersi mult pentru sfaturihappy Deși nu cred că am șanse (cică zicând asta îți tai singur claca de sub picioarelaughing ) o să încerc. O să încerc mâine la liceu, și dacă nu reușesc încerc online, o văd destul de des pe rețelele de socializare. Mersi mult din nou!

| Violleta2022 a răspuns:

Dupa cum ai reactionat, da...nu a fost o reactie prea stralucita.

| Nelly15 explică (pentru Violleta2022):

Știu, doar ăsta e motivul pentru care am pus întrebarea.