| Ramonaa2 a întrebat:

vin iar cu o întrebare la voi. mama şi tatăl meu sunt despărţiţi iar amândoi au luat-o de la început fiecare separat. eu locuiesc cu mama mea, iar ea şi-a găsit un prieten de 42 de ani cu o fată de 16 ani. el este plecat în Spania, lucrează. însă fata lui vine des pe la noi şi trebuie să recunosc că arată foarte bine, are forme cu care poate atrage orice băiat... am ieşit cu ea afară şi toţi întorceau capul după ea. până la urmă, mi-am făcut şi eu prieten şi, şi el la rândul lui se tot uita după ea. am început să o urăsc, şi în momentul acesta simt acelaşi lucru. ce credeţi că e bine să fac? nu îmi spune-ţi să o accept pentru că pe lângă toate astea înjură şi se comportă frumos doar când simte ea nevoie. nici măcar pe mama mea nu o respectă. credeţi că este normal? nişte sfaturi? nu o luaţi la mişto pentru că eu scriu aici nişte rânduri care sunt adevărate şi am nevoie de sfaturi cu păreri rele sau bune.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca se ia de maicata inchide-i gura cu facaletul. O vizita la dentist o va invata sa aplice bunele maniere in orice moment. Puneo pe maicata sa fie putin mai severa cu ea pana se va cuminti si nu trebuie sa ai ciuda pe ea daca atrage baieti, tu pastreaza-ti gagiul.

| Ramonaa2 explică (pentru mgtow):

Mama nu se v-a comporta mai sever cu ea doar de dragul meu pentru că riscă să aibă probleme cu tatăl biancăi ( aşa o cheamă ). este un răspuns sec care nu mă ajută

| TequilaVodka a răspuns:

Pai incearca sa ai o conversatia foarte serioasa cu mama ta pe aceasta tema. Daca te iubeste cu adevarat va sti ce trebuie facut,adica sa vorbeasca cu prietenul ei sau cu fata. Spune-i clar si fara emotii ca ai un prieten si ca il iubesti mult,iar fata asta se da pe langa el, pentru ca mama stie intotdeauna ce sa faca, doar daca te iubeste cu adevarat. Daca nu va intelege ce simti cu adevarat, poti vorbi si cu tatal tau, pentru ca tatii isi iunesc fetele.

Sper ca te-am ajutat si sper ca voi primi funda :*

| TequilaVodka a răspuns:

Pai incearca sa ai o conversatia foarte serioasa cu mama ta pe aceasta tema. Daca te iubeste cu adevarat va sti ce trebuie facut,adica sa vorbeasca cu prietenul ei sau cu fata. Spune-i clar si fara emotii ca ai un prieten si ca il iubesti mult,iar fata asta se da pe langa el, pentru ca mama stie intotdeauna ce sa faca, doar daca te iubeste cu adevarat. Daca nu va intelege ce simti cu adevarat, poti vorbi si cu tatal tau, pentru ca tatii isi iubesc fetele.

Sper ca te-am ajutat si sper ca voi primi funda.

| AdItIvUl a răspuns:

Dai una in bot rolling on the floor)))

| mgtow a răspuns (pentru Ramonaa2):

Atunci ia tu atitudine in fata ei pana se va purta bine.