Pai...Sa stii tu nu trebuie sa te schimbi pentru nimeni, trebuie sa te accepte asa cum esti tu. Dupa ce tea parasit fara motiv si nu s-a gandit la tine cat suferii tot el vine cu ideea sa te schimbi.NU trebuie sa faci acest lucru.Si in plus te`ai schimbat din cauza lui"X" El te-a facut sa fi schimbata,daca ramanea alaturi de tine atunci erati aceeasi,insa el a plecat fara nici un motiv,atunci s-a schimbat ceva in viata ta si a lui a fost o schimbare,insa la tine se vede schimbare prin comportament, el insa a vrut o schimbare sa se distreze cu altele apoi s-a gandit{-lasa merg inapoi la aia ca sigur e moarta dupa mine}.nu trebuie sa fi asa.Fa ce simti, si gandeste de 2 ori ce simti.Nu e nevoie sa te schimbi,sa ierti, sa uiti sa fi fericita, E nevoie sa fi inteleasa si iubita.Asta e pararea mea, sper ca ti-am fost de ajutor:*
""Nu e nevoie sa te schimbi,sa ierti,sa uiti sa fi fericita,E nevoie sa fi inteleasa si iubita.""Nu m-am exprimat bine la faza asta,Vroiam sa spun ca nu trebuie sa te schimbi pentru alti, sa ierti tot timpu graselele altoru, sa uiti tot raul ce`ti face o persoana ca sa poti fi fericita. Poti fi fericita atunci cand esti iubita si acceptata cu defectele tale si sa fi inteleasa.:*sry ora tarzie e de vina
."Nu e nevoie sa te schimbi,sa ierti,sa uiti sa fi fericita, E nevoie sa fi inteleasa si iubita"sry nu m-am exprimat bine la faza asta. ceea ce vroiam sati zic e ca nu trebuie sa te schimbi pentru nimeni sa poti fi fericita, fericita esti atunci cand cineva te accepta cu toate defectele tale si te intelege de fiecare data.:*.
Faptul ca a ras de sentimentele tale nu mi se pare ceva ok. si da. cand iubesti pe cineva il accepti asa cum e, nu cred ca tine la tine din ce povestesti tu. si nici nu te merita.