Hello. Ai încercat sa vorbești cu el? Tatăl tau pare omul de genul" mommy and daddy's boy",adica nu poate sa se despartă de părinții lui și asta nu e ceva sănătos, fiindcă hai să fiu directăupă ce isi pierde părinții,există posibilitatea sa devina agresiv in familia lui fiindcă el e obisnuit cu mama si tata. Zic din propria experiență. Sau daca nu poți vorbi cu el, încearcă sa vorbești cu bunicii tai. Daca nu rezolvi nimic, trebuie să accepți fiindcă nu ai ce sa faci daca ei nu te asculta. Ar trebui sa fi mai directă cu el nu pe ocolite. Ii zic ca uite tată eu am nevoie de tine sa vorbești cu mine, să fi prezent in viața mea. Daca nu se schimbă nimic, fă ceva ce te distrage. Nu lăsa sa te traga in jos
"nu mi mai suport tatăl...ce pot face ca să mă obișnuiesc"
MariaLivia162, așa-i că mamița ți-a scris (sau măcar te-a ajutat in a scrie) mesajul ăsta?
Și de fapt problema e a ei, nu a ta. Corect?
Parintii tai au probleme in relatie, iar tu ai "prins" din zbor punctul de vedere al mamei.
Ceea ce face tatal tau e "escapism". Omul incearca sa scape, la propriu, de prezenta mamei tale. Probabil il cicaleste foarte tare. Cum ea nu isi mai poate varsa nervii pe el, te-a gasit pe tine. Comportament toxic!
Daca vrei sa ai o relatie buna cu tatal tau, spune-i ca vrei sa petreci timp cu el, sa te ia si pe tine cand merge la bunici.