| Sandhya a întrebat:

Voi aveti ceva cunostinte pe la facultatile de medicina, ei cum au fost inainte de a intra acolo? Eu m-am saturat e prea multa materie si incurcata si acum sunt pe ultima suta de metri, invat de dimineata pana seara dar nu fac fata pentru ca la Timisoara de pe sem 2 in loc de o carte cat aveam inainte, ne-au bagat 8.
Mentionez ca m-am apucat cam tarziu in clasa 12, dar ma duc de 2 ori pe sapt la meditatii, si-mi dedic tot timpul.
Sunt nelinistita, ce sa fac?

2 răspunsuri:
| LarissaMouse a răspuns:

Buna!
Stiu ca o vecina de-a mea era la facultatea de medicina, in Constanta.Este foarte greu, mult prea multa materie si timpul ramas pentru ea era undeva la 0.Cu toate astea, eu vreau tot la medicina laughing Dar as vrea si sa te intreb ceva: Ar fi bine sa incep sa invat de acum? Eu am intrat in clasa a 11-a.M-am uitat peste materie la biologie, si este mult si greu.Si imi imaginez ca la medicina este si mai greu.Asta e singura chestie care ma sperie:ca n-o sa fac fata, sau ca nu o sa pot invata tot ce trebuie si cand ajung la spital sa omor pe cineva pe acolo laughing
E cam cea mai grea facultate, dar cred ca este si o meserie pe masura.
SucceS!

| Sandhya explică (pentru LarissaMouse):

Apuca-te de acum de pregatire doar daca iti doresti foarte mult aceasta meserie, nu te lasa influentata de parinti, fa ce crezi tu ca e mai bine caci daca nu ti-o doresti tu, nu o sa faci fata. Daca crezi ca te reprezinta apuca-te de acum mai ales daca-oi umanista.