| Infinity098 a întrebat:

Voiam sa va intreb : De ce baietii le tot pun mana pe fund fetelor scandura? Cand zic fete ma refer la alea plate, care nu au nici fund nici sani, pana si baietii au forme mai definite decat ele.
Dau funda.

10 răspunsuri:
| Ichnat a răspuns:

Lipsa de ocupatie...

Multi merg pe ideea sa puna si ei mana pe ce pot!

| AtateaConditii a răspuns:

Si ce vrei sa zici acuma ca trebuie sa puna mana numai pe grase? Pentru ca stiu sa faca o fata sa se simta bine indiferent cum arata. Poate o vezi tu plata dar daca o vezi goala, are corp de fotomodel.

| Infinity098 explică (pentru AtateaConditii):

Nu asta am vrut sa insinuez. Dar mai mult ca sigur te-ai simtit atacata de vreme ce te-ai luat de cealalta extrema. Sa stii ca nu exista numai fete slabe si grase, sunt si fete normale, cu marimi normale si forme. Fotomodel zici? Daca nu stii la ce m-am referit, treaba ta, mai bine nu te bagai in seama. Te pomenesti acum ca unui baiat ii place sa puna mana pe oase.

| Liviu a răspuns:

Prefer fetele mai plinute,alea slabe mi-au dat dureri de cap si alte lucruri nasoalelaughing gen sa se culce 'soldatelu' cand imi baga cate un os in muschi,si alte lucruri. Dupa cum se vede in poza, sunt destul de 'mititel' caut fete pe marimea mealaughing Dar, sa zicem ca as putea accepta orice femeie happydaca e calculata si stie ce vrea de la viata, nu conteaza cum arati, ci cum gandesti.Iar unii barbati merge pe principiul 'gaura e gaura'.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Așa, și? Fetele care nu au un număr de kilograme potrivit nu au dreptul la tandrețe? laughing
Personalitatea ocupă locul I, și deși nu faci sex cu personalitatea, nici corpul fetei nu e numai o bucată de carne menită să fie regulată cu lumina stinsă.

Nu-s chiar scândură, dar nici mult nu mai am și chiar nu mă simt ofensată de întrebare, doar că mi se pare ciudat felul în care ai pus problema. big grin

| AtateaConditii a răspuns (pentru Infinity098):

Este o diferenta intre un schelet si o fata slabalaughing.

Ma refeream la schelet, dar nu am vrut sa o zic urat, asa ca am zis fata scandura laughing.

| AtateaConditii a răspuns (pentru Infinity098):

Sincer eu nu am vazut nici-o fata scandura pipaita de un baiat. Mai exista, poate au si fetisuri unii cu din astea.:p

De asta am si pus intrebarea, pentru ca mi se pare scarbos... laughing happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Infinity098):

Goddamn. Dacă iubita ta ar ajunge să aibă o boală cauzată de stări emoționale ce o vor duce spre anorexie, nu ai mai atinge-o, ți-ar fi scârbă?
Vai de capul vostru, mi-e silă.
L.E: dacă ai fi băiat.