Una este sa vorbesti in scris fara sa va vedeti si alta este cand sunteti fata in fata, poate ca in martie cum a fost si perioada cu pandemia era si el prea trist, poate ca el incerca sa va vedeti dupa un timp si tot ce a construit sa naruit in schimb acum ca nu mai suntem in izolare el vrea sa va vedeti.
De ce nu ii dai o sansa si sa va intalniti?
Cum să ai sentimente pentru el dacă nu l-ai văzut până acum?
Pentru a avea sentimente față de o persoană trebuie să va vedeți, să discutați și să va priviți în ochi.
Poate prin mesaje astea nici nu scrie el, poate îl ajută prietenii, poate e un dezastru sau poate e total paralel cu o relație cu tine deoarece nu e tipul tău.
E o diferență enormă între a vorbi pe înternet și a vorbi în viață reală.
Ți-am spus doar o parte dintre problemele la vorbirea a distanță, cealalte cred ca o să ți le imaginezi singură citind acest mesaj.
Ascultă-ma pe mine spune-i să va vedeți prima posibil, chiar dacă după părerea mea asta ar trebui să o spună el ca bărbat, nu tu. și doar atunci când va vedeți în realitate poți afla ce fel de persoană este și dacă va placeți sau nu!
Nu ar fi o problema sa ne vedem, dacă m-ar invita. As face-o eu, dacă nu as fi așa timida.
Pentru ca nu ma invita și în mare parte eu inițiez conversațiile.