Sa aștepți. Dacă te roagă să nu îi mai scrii, nu îi mai scrie. Fie telefonul sau va fi și la indemâna altcuiva si nu ar vrea sa vadă acel cineva cu cine vorbeste, asa că prefera sa iti trimită mesaje el, atunci cand se rezolva treaba; fie nu mai doreste sa vorbiti si-a gasit modalitatea asta ca fiind una usoara. Eu tind sa cred ca prima optiune e mult mai probabila. Mai ai rabdare. In timp iti dai seama, in functie de cat de lunga va fi durata de asteptare.
Probabil are iubita, in timpul respectiv sta cu ea si nu vrea sa fie deranjat de tine, ca aceasta ar putea afla ca vorbeste cu tine, si nu i-ar conveni...
Acum desigur, e doar o ipoteza.
Recomandarea mea e sa-ti vezi de treaba ta si sa il uiti.
Daca era un motiv intemeiat pentru care sa nu poata vorbi, cred ca si-ar fi gasit 5 minute sa-ti explice situatia prima data, abia apoi sa-ti ceara sa nu ii mai scrii acea perioada.
Cel mai probabil are pe altcineva, iar tu i-ai fost 'a distraction'. sadly. know your worth, if he ever tries to talk to you again maybe you should make him pay the same price and go talk to his enemies, girly. xx