| vikirikimiki08 a întrebat:

Buna TPU! Vorbesc de ceva timp cu un baiat(suntem destul de apropiati virtual)si i-am sugerat sa ne vedem si in realitate doar ca el nu vrea pe motivul ca inca nu este asa aprinsa flacara si ca nu vrea sa ma faca sa sufar. Nu stiu ce sa mai cred pentru ca el ma cauta de cele mai multe ori, ma ajuta cy sfaturi, imi este alaturi doar ca nu vrea sa faca pasul respectiv.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Asta este flirt de plictiseala si pierdere inutila de vreme, fiindca nu vrae sa-ti fie iubit si nu are chef de tine sau de iesit cu tine.
Cauta-ti altul cu care sa iesi si sa ai o relatie apropiata.

3 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"nu vrea sa ma faca sa sufar."
Ar trebui sa-l asculti. Probabil vorbeste din experienta. Vrei sa fii urmatoarea victima?

Cauta-ti un baiat normal, care isi doreste o relatie cu tine, nu doar povesti in online.

| StoicAnalysis a răspuns:

Iti spun din perspectiva unui baiat care este in aceeasi situatie.

Eu cu fata respectiva ne-am cunoscut online si am continuat sa vorbim cam doua luni. Timp in care am plecat de la o simpla prietenie, pana la o relatie de iubire. Ne-am mai vorbit intre timp si pe camera. Ea insista sa ne vedem prin primavara cam de ziua ei. Adica mai trebuia sa astept inca 5 luni.
Mie unul nu prea mi-a placut ideea de a continua relatia noastra romantica timp de inca 5 luni doar in online fara sa ne fi vazut nici macar o data fata in fata. Asa ca eu am luat initiativa de a o invita la o intalnire la inceputul lunii asteia. Ea fiind la 250 km distanta fata de unde locuiesc eu. Pana la urma ea a acceptat. Mi-am facut frumos o cazare de 2 zile in orasul respectiv, mi-am luat bocceluta si am mers cu trenul pana in oras la ea.
Si de cand am intalnit-o pana la plecarea mea inapoi acasa, toata intalnirea a decurs perfect. Ne iubim acum mai mult ca niciodata. Si abia asteptam sa ne vedem data viitoare.

Morala povestii mele: Daca iubesti pe cineva, esti dispus sa strabati si muntii pentru a ajunge la ea. Deci baiatul respectiv de care zici, ori este prea fricos sa te intalneasca, ori nu te iubeste cu adevarat, sau mai exista varianta sa fie confuz.

Sfatul meu este sa vorbesti cu el deschis despre situatia asta si sa il asiguri ca nu il dezamagesti, in cazul in care se dovedeste ca chiar este confuz, sau fricos.

| vikirikimiki08 explică (pentru StoicAnalysis):

Wow..cat de frumos suna povestea voastra? Tin sa cred ca ii este frica. El in trecut a fost inselat..probabil de aici si teama respectiva. Noi vorbim de 8 luni zilnic? culmea este ca el ma tot baga in seama.dar nu vrea mai mult de atat.