N-ai putea sa schimbi gasca, colectivul, jobul? Caci, odata ce ai facut prima impresie, asta e mai greu de schimbat, cere mai mult efort decat daca ai lua-o de la zero cu un alt grup de oameni.
Insa, in urmatorul loc ar trebui sa te duci de pe cu totul alta pozitie, cu alta abordare fata de sine, mai increzator, mai cu fruntea sus, fara sa-ti pui singur stigmatul pe frunte si ceilalti doar sa ti-l citeasca si sa te trateze ca atare...
Decât sa am prieteni falși mai bine singur toată viața mea mie îmi provoacă cu adevărat nervi și scârbă oamenii falși și cum am văzut cu ochi mei ca acel om este fals ca acel om nu este un prieten adevărat în acea clipă și acel moment acel om nu mai există pentru mine.eu nu înțeleg de ce ai sta cu așa oamenii care își bat joc de prieteni lor ce prieten adevărat ar face așa ceva? Unde ați văzut asta? de unde vine astea? Să-ți bați joc de prieteni apoi sa spui ca nu nimeni nu te bagă în seamă și nu poți sate integrezi bravo forța))).
Inveti din greseli si incerci sa nu le mai repeti, ca sa nu mai suferi.
Asadar, fa-ti prieteni noi, iesi afara, invita-i la iesit la o cafea, la o terasa sau prin parc, arata-le ca-i respecti si ei te vor respecta la randul lor.
Evita glumele macar pana te intergrezi in grup, sa nu pari ridicol sau bufon si evita sa faci misto de cineva sau ceva, cel putin pentru cateva luni, pana incep sa te cunoasca oamenii mai bine.
Nu e nicio rușine să fii singur. Sunt oameni care te fac să te simți mai bine singur decât cu ei. Nu merită să încerci prea din greu. Tu ești genul maimuței: vezi ce face altul și faci și tu (chiar dacă e să iei în râs o persoană). Lasă instinctele primare și maturizează-te.