| DamianAlexandru a întrebat:

Buna TPU

Vreau jocuri gen nostale (nu metin2 sau metin2 Alaska)

3 răspunsuri:
| Xdreaper21 a răspuns:

Dota L.O.L smite

| T0T a răspuns:

Te referi la jocuri MMORPG? Păi și eu mă reapucasem de Metin2 Imperial dar mi-am amintit ce comunitate de rahat e și nu am mai avut răbdare și am zis că nu merită. În fine alte MMORPG-uri jucate de mine sunt FinalFantasy 14 unde playerii mi-au fost de mare ajutor și sunt foarte de treabă. Ce mi-a plăcut mult e grafica și modul prea șmecher să îți construiești caracterul. Am avut un cod de gratuitate 1 lună însă faza nasoală e că trebuie să plătești luna 50 de lei, asta după ce ai cumpărat jocul și expansion-urile ulterioare lui care și ele sunt destul de scumpe iar ca să ai o experiență completă e bine să le ai pe toate. Dacă ai bani chiar ți-l recomand, e un joc foarte bun însă pe mine ideea de a plăti lunar mă irită deci am căutat altceva. Am găsit Guild Wars 2, un joc cu grafică destul de bună(totuși nu mai faină ca în FinalFantasy 14) însă la care sistemul îmi place ceva mai mult, e și mai simplist să zic așa. Punctul forte e că poți juca pe gratis, asta dacă nu îți iei expansion-ul Heart Of Thorns ca să ai o experiență completă. Mulți zic că e cel mai bun MMORPG gratuit. Din anumite puncte de vedere însă poate deveni repetitiv(până la urmă toate-s așa totuși la un moment dat) însă merită.

| DamianAlexandru explică (pentru Xdreaper21):

Le-am jucat